40
Bugaboo Fox2/Cameleon3 Sufflett Soft Pink i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Barnvagnar & tillbehör / Outlet Barnvagnar hos Bonti (999054489)
 • Produktbeskrivning
 • Bugaboo Fox2/Cameleon3 Sufflett Soft Pink


  Bugaboo Fox2/Cameleon3 Sufflett Soft Pink byter du själv enkelt ut och ger din vagn en helt ny look. Bugaboo Fox2/Cameleon3 Sufflett finns i flera fina färger. Suffletten har fått en uppdatering med en ventilerande tittlucka, så du kan se ditt barn även när barnet sitter vänt ut mot världen.

  Gör vagnen till din, välj en färg som passar dig och din personlighet. Det är smidigt och lätt att fräscha upp din vagn för en ny årstid, en ny baby eller bara som omväxling! Den utdragbara suffletten är för att skydda ditt barn extra väl mot sol, vind och regn. Denna extrafunktion utnyttjas lätt genom att öppna dragkedjan på suffletten. Dragkedjan är i samma färg som suffletten.

  Vill du ha en ännu luftigare sufflett till sommarhalvåret köper du en Bugaboo Breezy. Dessa finns också i flera fina kulörer och har förutom flera paneler med ventilationsnät även ett inbyggt insektsnät.

  Egenskaper   • Tyg med solskydd UPF 50+

   • Maskintvättbar och färgäkta

   • Fullt utfällbar för att ge optimalt skydd från sol, regn och vind

   • Ventilerande tittlucka

   • Finns i flera fina färger
  Passar till: Bugaboo Cameleon , Bugaboo Fox
  Prissänkning %: 40 %
 • Bugaboo
 • Bugaboo
  Bugaboo

  Sen starten 1999 har Bugaboo varit på frontlinjen i utvecklandet av innovativa barnvagnar med vacker design. Bugaboos produkter är designade för att användas varje dag och för att hålla en hel livstid.

  På Bonti hittar du Bugaboos hela sortiment och de senaste nyheterna, alltid med prisgaranti och snabb leverans.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Bugaboo Fox2/Cameleon3 Sufflett Soft Pink

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Bugaboo Fox2/Cameleon3 Sufflett Soft Pink

Gör vagnen till din, välj en färg som passar dig och din personlighet. Det är smidigt och lätt att fräscha upp din vagn för en ny årstid, en ny baby eller bara som omväxling! Den utdragbara suffletten med ventilerande tittlucka skyddar ditt barn extra väl mot sol, vind och regn.

Passar till Bugaboo Fox, Fox2 och Bugaboo Cameleon3.

Denna produkt har utgått och är ersatt av:

Bugaboo Fox2/Cameleon3 Sufflett Soft Pink1000 kr / 600 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.