Bugaboo Performance Vinteråkpåse Dune Pink i gruppen Barnvagnar / Varumärken / Bugaboo / Bugaboo tillbehör hos Bonti (2022217)
 • Produktbeskrivning
 • Varm vinteråkpåse med dunstoppning

  Bugaboo Performance Vinteråkpåse Dune Pink är en mysig och mulitfunktionell åkpåse, tillverkad av hållbara och vattenavvisande yttermaterial med vattentäta blixtlås. Det mjuka fleecefodret är skönt mot ditt barns hud, samtidigt som det andas och ser till att temperaturen i åkpåsen alltid är optimal.

  Åkpåsen har hål som är anpassade efter Bugaboos selar, så att det är enkelt att sätta i åkpåsen i barnvagnen. Reflexer på sidan av åkpåsen och på lockets ovansida gör promenaderna tryggare när det är mörkt ute. 

  I det smarta locket finns en löstagbar dunstoppning, vilket gör att du kan justera åkpåsen efter temperatur och väder. När det blir varmare ute, eller ni går i affärer, kan locket öppnas upp eller tas av helt för att ditt barn inte ska bli för varmt. Det gör också att åkpåsen kan användas som en mjuk och mysig sittdyna.

  På insidan ner mot fötterna finns ett smutsavvisande material som skyddar åkpåsen från smutsiga och blöta skor. Den integrerade luvan har en dragsko för justering så att åkpåsen skyddar ditt barn mot kalla vindar.  

   

  Egenskaper:

  • Vattenavvisande yttre och inre med mjuka tyger som andas hjälper till att reglera ditt barns temperatur, oberoende av vädret. 
  • Det yttre lagrets tyg håller även efter många års användning i ur och skur, och även efter många tvättar.
  • Designad med ansvarsfullt anskaffad dunstoppning som kan tas ur på varmare dagar.
  • Det övre "locket" kan tas av helt.
  • Integrerad luva med dragsko, reflexer för ökad synlighet, inbyggt skoskydd och vattentäta blixtlås som kan öppnas från båda sidorna.
  • Kan tvättas i tvättmaskin, för enkel rengöring (se bifogade tvättråd). 

   

  Material: Dun/Fjäder , Polyester
  Passar till: Bugaboo Bee , Bugaboo Butterfly , Bugaboo Cameleon , Bugaboo Donkey , Bugaboo Dragonfly , Bugaboo Fox
 • Bugaboo
 • Bugaboo
  Bugaboo

  Sen starten 1999 har Bugaboo varit på frontlinjen i utvecklandet av innovativa barnvagnar med vacker design. Bugaboos produkter är designade för att användas varje dag och för att hålla en hel livstid.

  På Bonti hittar du Bugaboos hela sortiment och de senaste nyheterna, alltid med prisgaranti och snabb leverans.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Bugaboo Performance Vinteråkpåse Dune Pink

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Bugaboo Performance Vinteråkpåse Dune Pink

Mysig vinteråkpåse tillverkad av ett hållbart och vattenavvisande kvalitetsmaterial, med vattentäta blixtlås som ser till att åkpåsen presterar även efter många års användning.

Tack vare den löstagbara dunstoppningen kan åkpåsen justeras efter temperatur. Bugaboos multifunktionella vinteråkpåse håller ditt barn varmt, torrt och bekvämt även när det blir riktigt kallt ute.

Åkpåsen passar till alla Bugaboos barnvagnar förutom Bugaboo Ant. 

Bugaboo Performance Vinteråkpåse Dune Pink2239 kr
Antal: 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.