Bugaboo Sittdyna Black i gruppen Barnvagnar / Varumärken / Bugaboo / Bugaboo tillbehör hos Bonti (99900295)
 • Produktbeskrivning
 • Bugaboo sittdyna Black är en sittdyna som passar till samtliga av  Bugaboos vagnsmodeller. Sittdelens foder som andas gör att du ytterligare kan anpassa din Bugaboo-barnvagn med en färgklick medan den mjuka stoppningen gör åkturen ännu mer bekväm för barnet. Detta extra invändiga lager, som tillverkas av bambukol, avvisar fukt och håller ditt barn svalt och bekvämt. Sittdynan kan lätt tas bort och kan tvättas i tvättmaskin. Dynan har en ny T-formad skåra med kardborre så att det bredare axelfästet på de senaste nya selarna går in i den vågräta linjen överst i selskåran. Finns i många fina färger!

  • Tyg som andas och reglerar temperaturen samt avvisar fukt

  • Extra vaddering för ditt barns bekvämlighet och ger skydd mot oavsiktliga spill och smulor.

  • Ett urval av färger som kompletterar din barnvagn

  • Lätt att sätta fast vid alla bugaboo-barnvagnssäten för en säker åktur


  Med en sittdyna i vagnen finns många fördelar! Dels blir vagnen mer ombonad för ett mindre barn som precis gått över till sittvagn. Dels sparar du på klädseln till din vagn genom att det mesta slitaget blir på dynan istället för på vagnens originalklädsel. En dyna är mycket lättare att ta av och tvätta än en hel sittdelsklädsel. Dessutom transporterar denna dyna bort fukt och håller ditt barn svalt sommartid liksom den isolerar lite under den kallare delen av året och då istället fungerar värmande.
 • Bugaboo
 • Bugaboo
  Bugaboo

  Sen starten 1999 har Bugaboo varit på frontlinjen i utvecklandet av innovativa barnvagnar med vacker design. Bugaboos produkter är designade för att användas varje dag och för att hålla en hel livstid.

  På Bonti hittar du Bugaboos hela sortiment och de senaste nyheterna, alltid med prisgaranti och snabb leverans.

 • Köp ofta tillsammans

Bugaboo Sittdyna Black

Bugaboo sittdyna passar till alla Bugaboos vagnar.
Sittdelens foder som andas gör att du ytterligare kan anpassa din Bugaboo-barnvagn med en färgklick medan den mjuka stoppningen gör åkturen ännu mer bekväm. Detta extra lager som tillverkas av bambukol avvisar fukt och håller ditt barn svalt och bekvämt. Sittdelen kan lätt tas bort och tvättas i tvättmaskin. Dynan har en ny T-formad skåra med kardborre så att det bredare axelfästet på de senaste nya selarna går in i den vågräta linjen överst i selskåran.
Finns i många fina färger!

Finns även i följande varianter

Bugaboo Sittdyna Fresh White
659 kr
Bugaboo Sittdyna Soft Pink
659 kr
Bugaboo Sittdyna Steel Blue
659 kr
Bugaboo Sittdyna Ull
1219 kr
Bugaboo Sittdyna Black659 kr

Tillval


Antal: 
659 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 1 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 0 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 2 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in