40
Elodie Babyoverall Alcantara 6-12 mån i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Barnkläder & accessoarer hos Bonti (20212195)
 • Produktbeskrivning
 • Flexibel och smart overall för de minsta

  Elodie Babyoverall Alcantara 6-12 mån är en flexibel overall för som är framtagen för att underlätta resande i vinterklimat.

  De dubbla dragkedjorna över bröstet gör det enkelt att snabbt reglera barnets kroppsvärme så att barnet alltid har det skönt i barnvagnen. Dragkedjorna i botten gör att du snabbt kan konvertera babyoverallen från overall till åkpåse för ökad komfort i till exempel barnvagn eller pulka. När det är extra kallt ute kan ärmsluten vikas över så att värmen stannar inne i overallen. 

  Finns även i mindre storlek (0-6 mån). 

  Egenskaper:

  • Längd i storlek 6-12 månader: 75 cm från axel till botten
  • Ärmarna är fodrade med ett glatt material som gör att små händer inte fastnar på väg igenom 
  • Fodrad med mjuk och skön teddyfleece
  • Ärmen har en mudd som vid extra kallt väder kan förslutas så att värmen hålls kvar
  • Lätt att sköta, går både att maskintvätta och torktumla

    

  Material: Polyester
  Passar till: Universaltillbehör
  Prissänkning %: 40 %
 • Elodie Details
 • Elodie Details
  Elodie Details Elodie Details är ett svenskt designvarumärke som grundades av Linda Sätterström i Stockholm år 2005. Hennes vision, att göra livet med barn ännu vackrare, är densamma idag som den var då. Genom egen produktutveckling och design skapar Elodie Details högkvalitativa och väldesignade babyaccessoarer, heminredning och barnvagnar till livet med bebis och småbarn. Genom att erbjuda hållbara och multifunktionella produkter vill Elodie Details uppmuntra till Upcycling - att förlänga livstiden av dina produkter genom att hitta nya användningsområden eller ett nytt hem efter att de fyllt sin primära funktion.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Elodie Babyoverall Alcantara 6-12 mån

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Elodie Babyoverall Alcantara 6-12 mån

Smart overall för de minsta, som är speciellt framtagen för att underlätta resande i vinterklimat. Du kan enkelt göra om overallen till en åkpåse med dragkedjorna i botten, och dragkedjorna över bröstet gör det lätt att reglera temperaturen så att ditt barn alltid har det skönt i barnvagnen. 

Passar perfekt som åkpåse i barnvagnens liggdel, men även i sittdelen den första tiden. 

Elodie Babyoverall Alcantara 6-12 mån1190 kr / 714 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.