40
Geggamoja UV-gardin till vagn Navy i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Barnvagnar & tillbehör / Outlet Barnvagnstillbehör hos Bonti (20210080)
 • Produktbeskrivning
 • Geggamoja UV-gardin till vagn Navy

  Geggamoja UV-gardin till vagn Navy är en smart och praktisk UV-gardin i mörkblått. UV-gardinen är tillverkad i 100% polyestermesh som andas och är ett snabbtorkande material. Gardinen går att använda både på barnvagn och i bilstolen. UV-gardinen fästs enkelt med de medföljande plastringarna.

  Materialet blockerar 98% av solens farliga UVA- och UVB-strålar.

  Egenskaper:

  • Material: 100% polyestermesh
  • Tvättråd: 40 grader utan sköljmedel, torktumlas ej

  Material: Polyester
  Passar till: Universaltillbehör
  Prissänkning %: 40 %
 • Geggamoja
 • Geggamoja
  Geggamoja
  Geggamoja växte fram i övertygelsen att det fanns ett behov av barnkläder och barnprodukter som var unika i sin design och kvalitet. Och, inte minst, tillverkade med ansvar för den värld deras barn skulle växa upp i. Fram växte Geggamoja - två mammor med två unga familjer - en dröm om att driva företag ihop som systrar, mödrar och kvinnor.

  Efterfrågan på ekologiska barnkläder och produkter ökar. Geggamoja är ett av de första företagen som arbetar med GOTS-certifierade leverantörer. Att välja ekologiska och hållbara material jämfört med konventionella material bidrar till att skydda natur och djur samt människan som arbetar med produktion. Kostar lite mer men är värt det. 
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Geggamoja UV-gardin till vagn Navy

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Geggamoja UV-gardin till vagn Navy

En smart och praktisk UV-gardin i mörkblått. UV-gardinen är tillverkad i 100% polyestermesh som andas och är ett snabbtorkande material. Gardinen går att använda både på barnvagn och i bilstolen. UV-gardinen fästs enkelt med de medföljande plastringarna.

Materialet blockerar 98% av solens farliga UVA- och UVB-strålar.

Geggamoja UV-gardin till vagn Navy349 kr / 209 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.