Glimmis Reflex Stjärna Guld i gruppen Barnvagnar / Barnvagnstillbehör / Övriga tillbehör hos Bonti (6978)
 • Produktbeskrivning
 • Glimmis reflex Stjärna guld- en kul och poppis reflex till stora och små. Att bära reflex är en billig livförsäkring. Den som bär reflexer syns betydligt bättre och på längre avstånd än den som är utan. Fäst din Glimmis i jackans dragkedja, i fickan, på ryggsäcken eller väskan. Tänk på att bära reflex så att du syns från alla håll i mörkret. Glimmisreflexerna räddar inte bara liv de är även fina accessoarer när det är ljust!

  Det har hänt mycket sedan den första Glimmisen togs fram år 2003. Innan dess var det svårt att hitta snygga och roliga reflexer. Med de tuffa, söta och coola Glimmisreflexerna har Kersti och Ewa revolutionerat den svenska, och även den internationella, reflexmarknaden. Framgången ledde till utveckling av fler produktportföljer med kvalitet och design i fokus.
  Passar till: Universaltillbehör
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Glimmis Reflex Stjärna Guld

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Glimmis Reflex Stjärna Guld

Glimmis reflex Stjärna guld- en kul och poppis reflex till stora och små. Att bära reflex är en billig livförsäkring. Den som bär reflexer syns betydligt bättre och på längre avstånd än den som är utan. Fäst din Glimmis i jackans dragkedja, i fickan, på ryggsäcken eller väskan. Tänk på att bära reflex så att du syns från alla håll i mörkret. Glimmisreflexerna räddar inte bara liv de är även fina accessoarer när det är ljust!
Glimmis Reflex Stjärna Guld39 kr
Antal: 
Lagerstatus
 • 0 / 5
 • Betygssätt produkten
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  0 Recensioner

  Den här produkten har inga recensioner.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in