Happy Dickie Brandbil med ljud & ljus i gruppen Leksaker / Leksaksbilar & fordon / Utryckningsfordon hos Bonti (20211974)
 • Produktbeskrivning
 • Happy Dickie Brandbil med ljud & ljus

  Happy Dickie Brandbil med ljud & ljus är en bil på 25 cm som har ljud- och ljuseffekter. Även den minsta i familjen uppskattar brandbilen! Brandbilen kan köras och stegen kan roteras. 

  Rekommenderas från 2 år. Batterier ingår (3xAA).

  Material: Plast
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 2 år
 • Dickie
 • Dickie Dickie toys har ett stort soriment av leksaker för barn i alla åldrar. För de yngsta finns enklare modeller av fordon och för de lite äldre barnen finns det leksaker inspirerade av riktiga maskiner och mer avancerade fordon med massa roliga funktioner.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Happy Dickie Brandbil med ljud & ljus

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Happy Dickie Brandbil med ljud & ljus

Happy Dickie Brandbil är en bil på 25 cm som har olika ljud- och ljuseffekter. Även den minsta i familjen uppskattar brandbilen! Brandbilen kan köras och stegen kan roteras. 

Rekommenderas från 2 år.

Happy Dickie Brandbil med ljud & ljus399 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.