Jabadabado Hushylla stor Grå i gruppen Möbler och inredning / Förvaringsmöbler hos Bonti (2024733)
 • Produktbeskrivning
 • Bokhylla med lekfull design till barnrummet

  Jabadabado Hushylla stor Grå är en härlig bokhylla som är både praktisk och dekorativ i barnrummet! De sex facken ger gott om förvaring för barnens böcker och favoritleksaker, och storleken på bokhyllan gör att barnen enkelt når upp själva. Den lekfulla designen gör att bokhyllan även kan användas som dockhus.

  Bokhyllan är tillverkad i trä och målad i 100% giftfri färg. 

  Vänligen observera att bokhyllan ska placeras på golvet och skruvas fast i väggen av säkerhetsskäl. 

  Material: Trä
  Mått BxLxH: 75 x 24 x 99 cm
 • Jabadabado
 • Jabadabado
  Jabadabado

  Jabadabado är ett klassiskt svenskt designföretag som har blivit synonymt med träleksaker och babyartiklar. Varumärket startades för 30 år sedan i den svenska staden Landskrona och arbetar med hållbara och naturliga material som trä och bomull med fokus på design och funktion. Sedan starten har företaget drivits av kärlek för att kunna ge det allra bästa till det mest värdefulla vi har, våra barn. Varumärket har en enkel och stilren designprofil med innovativa färger och mönster där barnens glädje och lekfullhet står i fokus. Jabadabado arbetar ständigt med produktutveckling och varje år lanseras nya spännande produkter och koncept.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Jabadabado Hushylla stor Grå

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Jabadabado Hushylla stor Grå

Söt bokhylla till barnrummet, med gott om förvaring för både böcker och favoritleksaker! Bokhyllan med sina 4 våningsplan och 6 fack kan även användas som dockhus. 

Jabadabado Hushylla stor Grå1349 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.