30
Kids Concept Matta Skog Edvin i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Möbler & inredning hos Bonti (99904585)
 • Produktbeskrivning
 • Lekfull matta till barnrummet

  Kids Concept Matta Skog Edvin är en tryckt bomullsmatta som inbjuder till lek! Stig in i ett skogsäventyr och följ med in i älgens, rävens, mössens och igelkottarnas land. Kör tåg längs järnvägen genom det fina gröna landskapet, ta en paus vid sjön och låt alla djur och figurer leka ihop.

  Mattan är tillverkad i 100% bomull och är inte flamskyddsbehandlad.

  Skötselråd:

  Dammsug och rotera mattan regelbundet för jämnt slitage. Använd ett mattunderlägg med halkskydd. Lufta mattan regelbundet för att få bort damm och minska risk för kvalster. Utsätt inte mattan för direkt solljus.

  Använd alltid golvmunstycket, aldrig en roterande borste, när du dammsuger mattan. Ta bort fläckar omedelbart för bästa effekt.

  Material: Bomull
  Mått BxLxH: 170x130 cm
 • Kids Concept
 • Kids Concept
  Kids Concept Kid’s Concept är ett svenskt designföretag som grundades 2007 med passion att skapa egendesignade produkter för att förenkla livet kring barnen och bidra till en trygg och lekfull barndom. Det är enkelt att inreda med deras koncept och barnrummet blir harmoniskt med genomtänka teman i inredningsdetaljer och leksaker. I sittt arbete sätter de barnets trygghet först, alla inredningsdetaljer och leksaker skall vara säkra, hållbara och trygga att leka med. De ska tåla att gå i arv från storasyster till lillebror.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Kids Concept Matta Skog Edvin

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Kids Concept Matta Skog Edvin

Härligt lekfull bomullsmatta till barnrummet, med ett tryckt motiv som bjuder in till fantasifull lek! Låt djur och figurer åka på en resa i landskapet, ta en paus vid sjön och utforska skogen.

Mått 170x130 cm. 

Kids Concept Matta Skog Edvin899 kr / 629 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.