20
LEGO City Great Vehicles 60253 Glassbil i gruppen Leksaker / Byggklossar & byggleksaker / LEGO / LEGO City hos Bonti (999563653)
 • Produktbeskrivning
 • Supercool glassbil med massa tillbehör

  LEGO City Great Vehicles 60253 Glassbil gör att barn kan bli vardagshjältar! Servera svalkande glasstrutar och isglassar till invånare i LEGO City som håller på att förgås av värme! Glassbilen har plats för glassdamen och setet innehåller även en skateboardåkande kund med en söt hund, så att det finns massor av rolleksskoj.

  Du hittar bygginstruktioner till LEGO City Glassbil i lådan. Eller så kan du gå online och ladda ner Instructions PLUS, en del av LEGO Life appen för smartphones och surfplattor. Denna interaktiva bygguide, med fantastiska verktyg för att zooma och rotera, kan snabbt förvandla unga LEGO byggare till mästerbyggare.

  Med LEGO City Great Vehicles lekseten kan barn utforska sina favoritfordon och maskiner på land, i luften eller i vattnet på nära håll. Dessa realistiska byggleksaker inspirerar till fantasifulla lekar som skildrar det verkliga livet på ett roligt och spännande sätt.

  • Känner du ett barn som älskar att besöka glassbilen? Barn kan njuta av soligt, somrigt skoj med byggsetet LEGO® City Glassbil – utformat för att inspirera till kreativa, självständiga rollekar baserade på verkliga livet.
  • Byggset för barn med en färgglad glassbil och minifigurversioner av en glassdam och en skateboardåkare, plus en hundfigur. Perfekt för fantasifulla, självständiga lekar.
  • Barn kan hjälpa glassdamen att köra bilen, servera glasstrutar och isglassar från serveringsluckan och hjälpa skateboardåkaren att göra coola tricks. Denna färgglada glassbil är också snygg att visa upp.
  • LEGO® City Glassbil (60253) är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till barn från 5 år och till pojkar och flickor som älskar leksaksfordon. Kräver endast grundläggande byggkunskaper.
  • Glassbilen är 11 cm hög, 15 cm lång och 6 cm bred när den är färdigbyggd. Gott om plats för glassdamen som kör bilen och serverar kunderna.
  • Det supercoola leksetet LEGO® City Glassbil kräver inga batterier – det drivs av små barn med stor fantasi, så att lekarna kan börja direkt.
  • Att bygga är verkligen en barnlek med detta byggset. Setet innehåller en tryckt bygguide och Instructions PLUS – en interaktiv bygguide för barn. Finns i gratisappen LEGO® Life för smarta enheter.
  • LEGO® City Great Vehicles inspirerar till kreativ lek och hjälper barn att förbättra fysiska förmågor och utveckla självförtroende. Barn får utforska alla slags fordon och skapa scenarier som återspeglar verkligheten på ett roligt, spännande sätt.
  • LEGO® byggset uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att LEGO City lekset är hållbara och kompatibla, och att alla LEGO delar kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
  • På LEGO Koncernen ser vi till att alla våra LEGO® delar genomgår rigorösa tester för att säkerställa att alla våra lekset uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

  Produktfakta:

  • 200 delar
  • Rekommenderas från 5 år 

   

  Prissänkning %: 20 %
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 5 år
 • LEGO
 • LEGO LEGO är den klassiska byggleksaken som älskats av barn och vuxna världen över i över 70 år! Med oändliga byggmöjligheter är det bara fantasin som sätter gränserna för vad du kan skapa.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om LEGO City Great Vehicles 60253 Glassbil

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

LEGO City Great Vehicles 60253 Glassbil

Ding-e-ling-e-ling! Mums! LEGO City glassbilen har anlänt! Ta ett varv till på din coola skateboard, snärta upp brädan, ta av dig hjälmen och gå bort till glassbilen för att köpa något gott tillsammans med din söta hund. Hjälp glassdamen att servera smaskiga glasstrutar och isglassar. Stäng sedan serveringsluckan och hjälp henne att köra den grymma, flerfärgade lastbilen till nästa stopp!

Rekommenderad ålder: 5+

LEGO City Great Vehicles 60253 Glassbil259 kr / 207 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.