20
LEGO Friends 41444 Heartlake Citys ekologiska café i gruppen Leksaker / Byggklossar & byggleksaker / LEGO / LEGO Friends hos Bonti (20210354)
 • Produktbeskrivning
 • Bjud på gröna smoothies i det ekologiska caféet!

  LEGO Friends 41444 Heartlake Citys ekologiska café är en perfekt kreativ födelsedagspresent till ett barn som bryr sig om planeten! Heartlake Citys ekologiska café kommer att underhålla dem i timmar. Inte nog med att de kan låtsas laga läckra rätter i leksaksköket – med denna hållbarhetsleksak kan de också låtsas odla ingredienser i caféets trädgård.

  Detta set med café och kök är fullt av smarta detaljer som kommer att glädja alla miljömedvetna barn. Pojkar och flickor kan hjälpa LEGO Friends Mia att sortera skräp vid återvinningsstationen. Med den söta juicecykeln kan minidockorna färdas runt i Heartlake City och dela ut sina läckra drycker utan att orsaka utsläpp!

  Med LEGO Friends kan barn utforska sina passioner, ge sig ut på spännande uppdrag eller bara uppleva vänskapsglädje i sällskap av igenkännliga karaktärer som är precis som dem.

  • Heartlake Citys ekologiska café (41444) är fullspäckat med lekstartare och innehåller en köksträdgård och en juiceleveranscykel för pojkar och flickor som vill bygga en bättre planet, kloss för kloss.
  • Innehåller 3 minidockor för obegränsade rollekar, inklusive en minidocka i form av morfar/farfar som är ny för januari 2021 och en mikrodocka i form av ett barnbarn, plus söta detaljer och realistiska funktioner som barn kan utforska.
  • Barn kan låtsas odla frukt och grönsaker, baka bröd, göra smörgåsar, servera kunder, sortera skräp och hänga med vänner. De kan utöka lekarna genom att leverera drycker med juicecykeln.
  • Perfekt, funktionsspäckad present till barn som bryr sig om miljön. Matgalna pojkar och flickor får timmar av skoj när de gör i ordning godsaker med denna kreativa present, som är perfekt för byggare från 6 år.
  • Detta cafélekset är 11 cm högt, 27 cm brett och 10 cm djupt, så det tar upp lite utrymme när det visas upp.
  • Detta lekset är fullspäckat med tillbehörsom får kreativiteten att flöda, som ugn, mixer, kaffemaskin, smörgåshylla och massor av matdelar som får cafélekarna att komma till liv.
  • Introducera små barn till den populära Heartlake City världen, där de kan träffa karaktärer som bryr sig lika mycket om planeten vi bor på som de gör om sina vänner.
  • LEGO® byggdelar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
  • Klossarna och delarna i detta LEGO® matlekset är testade till max för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhets- och kvalitetsstandarder.

  Produktfakta:

  • 314 delar
  • Rekommenderas från 6 år 

   

  Prissänkning %: 20 %
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 6 år
 • LEGO
 • LEGO LEGO är den klassiska byggleksaken som älskats av barn och vuxna världen över i över 70 år! Med oändliga byggmöjligheter är det bara fantasin som sätter gränserna för vad du kan skapa.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om LEGO Friends 41444 Heartlake Citys ekologiska café

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

LEGO Friends 41444 Heartlake Citys ekologiska café

Välkommen till det nyttigaste caféet i stan. Mia gör läckra snacks och drycker av färska ingredienser från caféets köksträdgård. Hjälp henne att plocka frukt och grönsaker. Ta det rykande varma brödet ur ugnen i köket för att göra smörgåsar. Marcel och hans barnbarn har tittat in för att äta lunch. Ta deras beställning och säg hej! Ge Mia hennes hjälm så att hon kan köra runt i stan på sin juicecykel.

Rekommenderad ålder: 6+

LEGO Friends 41444 Heartlake Citys ekologiska café399 kr / 319 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.