20
LEGO Friends 41681 Husbil och segelbåt i skogen i gruppen Leksaker / Byggklossar & byggleksaker / LEGO / LEGO Friends hos Bonti (20212558)
 • Produktbeskrivning
 • Roligt set med husbil och segelbåt

  LEGO Friends 41681 Husbil och segelbåt i skogen låter små byggare utforska sin kärlek till naturen. Detta set är fullspäckat med funktioner så att barns kreativitet kan flöda när de fördjupar sig i timmar av kreativa naturlekar.

  Denna färgglada husbil är fullspäckad med detaljer som barn kan utforska och har en takbox med tillbehör att packa upp. Den främre delen av taket är avtagbar för enkel tillgång till hytten, och huvudtaket har gångjärn så att barn enkelt kan ta fram sovsäckarna för att campa under stjärnorna. LEGO båten har ett roder och rörliga segel för realistiska segeläventyr, och det finns en vacker scen med sjö och berg där barn kan parkera för att utforska naturen. Det finns också en leksakstvättbjörn som barn kan lära känna.

  Hjälp små byggare att utforska sina passioner med LEGO Friends lekseten. De innehåller välbekanta karaktärer och djurvänner som kan följa med på alla fantasifulla äventyr.

  • LEGO® Friends Husbil och segelbåt i skogen (41681) är den perfekta presenten till barn som älskar naturen och vill utforska sin passion. Fullspäckad med funktioner som inspirerar till kreativ lek.
  • Denna födelsedagspresent för barn innehåller LEGO® Friends minidockorna Stephanie, Emma och Ethan och en leksakstvättbjörn, plus en detaljerad husbil, segelbåt, minisjöscen med picknickplats, brygga och bergsbakgrund.
  • Barn kan iscensätta äventyr på vägarna med husbilen. Taket kan öppnas så att de enkelt kan komma åt insidan. De kan koppla loss båten för en segeltur eller koppla av och njuta av naturen.
  • Överraska unga utforskare från 7 år med detta LEGO® Friends lekset. Det är den perfekta födelsedagspresenten eller julklappen till barn som älskar naturen och har viss byggerfarenhet.
  • Husbilen är 8 cm hög, 16 cm lång och 7 cm bred. Båten är 11 cm hög, 11 cm lång och 4 cm bred.
  • Detta set har massor av coola funktioner för maximalt lekvärde. Husbilens tak har gångjärn för enkel åtkomst till köket, medan båten kan kopplas loss från släpet och har rörligt segel och roder.
  • Denna present för barn innehåller massor av tillbehör som väcker fantasin, som skateboard, hjälm, telefon, brädspelsplatta, väska, flytvästar, picknickbord, GPS och en kamera.
  • Tillsammans med LEGO® Friends Vattenfall i skogen (41677), Hus i skogen (41679) och Ridcenter i skogen (41683) är detta lekset perfekt för barn som älskar äventyrsleksaker.
  • Populära LEGO® leksaker uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
  • Nya LEGO® leksaker testas till max för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

  Produktfakta:

  • 487 delar
  • Rekommenderas från 7 år 

   

  Prissänkning %: 20 %
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 7 år
 • LEGO
 • LEGO LEGO är den klassiska byggleksaken som älskats av barn och vuxna världen över i över 70 år! Med oändliga byggmöjligheter är det bara fantasin som sätter gränserna för vad du kan skapa.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om LEGO Friends 41681 Husbil och segelbåt i skogen

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

LEGO Friends 41681 Husbil och segelbåt i skogen

Spänn fast dig för ett äventyr på vägarna! Stephanie, Emma och Ethan utforskar den vackra, vilda skogen bortom Heartlake City. Kör deras coola husbil och bogsera båten bakom den. Stanna till vid sjön så att Stephanie kan koppla loss båten och ta en segeltur. Koppla av vid stranden och hälsa på en tvättbjörn. När natten smyger sig på kan du ta fram sovsäckarna och sova under stjärnorna.

Rekommenderad ålder: 7+

LEGO Friends 41681 Husbil och segelbåt i skogen649 kr / 519 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.