Liewood Eik Badleksak Peppermint Multi Mix i gruppen Resa med barn / Sol och bad / Bad- och strandlek hos Bonti (2024043)
 • Produktbeskrivning
 • Rolig leksak för badstunden 

  Liewood Eik Badleksak Peppermint Multi gör badstunden lite roligare. Fyll kopparna med vatten, kläm på dem och spruta sedan vattnet genom de olika hålen. Både roligt och spännande att se hur vattnet försvinner ner genom de olika delarna. Kopparna flyter även i vattnet.  

  Material

  Tillverkade av 100% silikon. Kommer i fem delar. Total storlek ca 8,5 cm x 23 cm 

  Material: Silikon
  Märkning: CE-märkt
  Mått BxLxH: 8.5x23 cm

  Specifikationer

 • Liewood
 • Liewood
  Liewood

  Liewood är ett nordiskt design-företag baserat i Köpenhamn som skapar oemotståndliga produkter för den moderna familjen. Liewoods värld är unik och elegant. Alla produkter visar på deras 360-graders förståelse för design, med välgenomtänkta material, vackra former och en fantastisk färgpalett.

 • Köp ofta tillsammans

Liewood Eik Badleksak Peppermint Multi Mix

Badstunden blir roligare med en badleksak från Liewood. De olika delarna är tillverkade av silikon och flyter i vattnet. Fyll dem med vatten, kläm på dem och spruta sedan vattnet genom de olika hålen. Både roligt och spännande att se hur vattnet försvinner ner genom de olika delarna.  

Liewood Eik Badleksak Peppermint Multi Mix299 kr

Tillval


Antal: 
299 kr
förväntad leveranstid:  Tillfälligt slut
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 4 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 0 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 7 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Andra köpte även

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in