Skrållan Dockkläder Regnjacka och hatt i gruppen Leksaker / Dockor och tillbehör / Dockkläder & accessoarer hos Bonti (2022179)
 • Produktbeskrivning
 • Gulligt regnset till Skrållan!

  Skrållan Dockkläder Regnjacka och hatt är ett fint sent med gulliga regnkläder till Skrållan Docka 45 cm. Ta med Skrållan ut i regnet på äventyr! 

  Kläderna är tillverkade i vattenavisande textil och har en fin grönfärg med vitt foder som har små prickar. Regnkläderna är i hög kvalitet och passar Skrållan Docka 45 cm. Det finns även söta matchande stövlar till regnkläderna. 

  Rekommenderas från 3 år. 

  Material: Polyester
  Mått BxLxH: 40x33.5x3.5 cm
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 3 år
 • Skrållan
 • Skrållan
  Skrållan Varumärket Skrållan är en svensk klassiker som grundades år 1966. Skrållan är dockor i hög kvalitet med söta docktillbehör och fina dockkläder som ger ditt barn en rolig stund av docklek. 
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Skrållan Dockkläder Regnjacka och hatt

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Skrållan Dockkläder Regnjacka och hatt

Ta med Skrållan ut i regnet på äventyr! Ett fin set med regnjacka och hatt till Skrållan Docka 45 cm. Kläderna är tillverkade i vattenavisande textil och har en fin grönfärg med vitt foder som har små prickar. Regnkläderna är i hög kvalitet och passar Skrållan Docka 45 cm. Det finns även söta matchande stövlar till regnkläderna. 

Rekommenderas från 3 år. 

Skrållan Dockkläder Regnjacka och hatt179 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.