30
Tender Leaf Toys Kök Pop-up i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Leksaker / Outlet Leksaker 3 år+ hos Bonti (2022072)
 • Produktbeskrivning
 • Hopfällbart leksakskök

  Tender Leaf Toys Kök Pop-up är ett lekkök i trä som enkelt kan packas ihop när leken är över. Köket har en spisplatta, diskho med vattenkran, en klocka och krokar för att hänga köksredskap. En stekpanna, två köksredskap, en grytlapp, en honungsburk, en kakaoburk, och en mumsig måltid med pannkaka, citronskiva, jordgubbsskiva och ett mintblad ingår också tillsammans med köket.

  När det är dags att stänga köket för kvällen, kan alla tillbehör packas ner genom att vända på kökets bas och använda väggdelen som lock. 

  Rekommenderas från 3 år pga smådelar.

  Material: Trä
  Mått BxLxH: 29x25x25.5 cm
  Prissänkning %: 30 %
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 3 år
 • Tender Leaf Toys
 • Tender Leaf Toys
  Tender Leaf Toys

  Tender Leaf Toys är ett ungt märke med känsla för färg och form. Enkla, rena linjer med och en modern färgskala där träet får en framträdande roll. Produkterna är framtagna med barns utveckling i åtanke. Tender Leaf Toys kreativa team av formgivare, hantverkare och tillverkare har tagit fram en rolig, lekfull och välgjord kollektion med träleksaker. I en bransch där plast är det huvudsakliga materialet vill Tender Leaf Toys göra skillnad med sina klassiska träleksaker i modern tappning. Leksakerna är gjorda i legalt gummiträ - en biprodukt från gummiindustrin. Förr brändes träden när de blev över 25 år, men nu säljs timret till tillverkare som Tender Leaf Toys. För varje träd som avverkas planteras ett nytt.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Tender Leaf Toys Kök Pop-up

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Tender Leaf Toys Kök Pop-up

Roligt litet hopfällbart kök i trä med många spännande detaljer och tillbehör! 

Perfekt för den som har lite mindre plats i lekhörnan, men ändå vill kunna göra en festmåltid för sina dockor och nallar. 

Rekommenderas från 3 år pga smådelar. 

Tender Leaf Toys Kök Pop-up749 kr / 524 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.