AeroSleep

AeroSleep utvecklar sovprodukter för de yngsta för att ditt barn ska kunna andas obehindrat, i en säker och hälsosam sovmiljö.

Alla med barn kan nog skriva under på att ett sovande barn ofta är som en liten kamin. Värmen som alstras kan lätt bli till fukt och då sover ingen i familjen gott.

Låt oss berätta om den smarta 3-stegsrakteten: Det översta lagret,  3D-strukturen, garanterar fri andning och underlättar att hålla en jämn temperatur hela natten. Det mellersta lagret suger upp eventuellt läckage och håller barnet torrt. Det nedersta lagret förhindrar vätska att rinna ned i madrassen/kudden och sörjer för god hygien.

AeroSleeps helhetslösning – med madrass, madrasskydd, dra-på-lakan och kudde – skapar en sund och behaglig sovmiljö som är bra för ditt barn.

97 % av testpiloterna i Smartsons test rekommenderar AeroSleep till en vän. Madrasskyddet är utformad för att öka luftcirkulationen runt barnet som reglerar kroppstemperaturen, transportera bort fukt och låta barnet andas frisk luft. Allt detta bekräftas av testpiloter som berättar om tysta nätter i djup sömn för både föräldrar och barn.

AeroSleep

Visar 1–16 av 20 resultat