Les enfants

Les enfants är ett skandinaviskt kvalitetsmärke med sina rötter i Sverige. Utmaningen ligger i att utveckla produkter som underlättar vardagen för nyblivna föräldrar och att deras små ska få en mjukstart i livet. Genom att kombinera design, funktion och kvalitet vill vi få till det där lilla extra som behövs för våra produkter ska bli det självklara valet.

Mycket av inspirationen, från färgval till design, hämtar Les enfants från Gotland. Med sitt rena och magiska landskap och helt omgiven av stenar, sand och hav, blir ljus och färger något väldigt speciellt där.

Muslinfiltarna från Les enfants är antibakteriella, absorberar och torkar snabbt. Som alla naturliga fiber låter den kroppen andas i och med att tyget transporterar bort fukt.

Snuttefiltarna är mindre och passar för att torka små munnar med eller att bara finnas med vid sovstunderna.

Napphållaren adderar det lilla extra i stil till varje outfit medan den fortfarande är säker och något att bita i för barnet. Pärlorna är mjuka och tuggvänliga och lindrar ömma, kliande tandkött vid tandsprickning, Formen och strukturen är något nytt för ditt barn att utforska!

 

Les enfants

Visar alla 13 resultat