40
AeroSleep Madrasspaket Säker Sömn Evolution 2-in-1 70x160 i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Babytillbehör / Outlet Sova hos Bonti (999055304)
 • Produktbeskrivning
 • AeroSleep Madrasspaket Säker Sömn Evolution 2-in-1 70x160


  AeroSleep Madrasspaket Säker Sömn Evolution 2-in-1 70x160 är en 2-i-1-förpackning med madrass och 3D madrasskydd. Tack vare AeroSleeps nytänkande 3D-teknik kan din lilla andas fritt i en säker och hälsosam sovmiljö med utmärkt stöd för ryggen. Madrasspaketet Evolution är det högkvalitativa valet från AeroSleep.


  Madrass

  • Hållbar madrass av högsta kvalitet med öppen cellstruktur för ökad ventilation och fuktreducering
  • Lyxigt, mjukt madrassöverdrag med dragkedja som tvättas i maskin på 60° C


  3D Madrasskydd

  Madrasskyddets består av tre lager som alla spelar en viktig roll för att hjälpa ditt barn att sova säkert hela natten: Det översta lagret,  3D-strukturen, garanterar fri andning och underlättar att hålla en jämn temperatur hela natten.

  Det mellersta lagret suger upp eventuellt läckage och håller barnet torrt.

  Det nedersta lagret förhindrar vätska att rinna ned i madrassen samtidigt som det fungerar som en hygienisk spärr som skyddar mot bakterier och allergener.

  Kan tvättas i 60° i maskin.


  Ekologiskt och tillverkat i Europa

  För bäst luftgenomströmning rekommenderar vi Aerosleeps egna dra-på lakan (säljs separat).

  AeroSleeps madrasspaket är Certipur godkänd, ÖkoTex 100 klass 1 och TÜV Rheinland-certifierad. Tillverkad i Europa. Madrasspaketet rullas i sin förpackning för ökad hållbarhetstanke.

   

  Märkning: OEKO-TEX
  Mått BxLxH: 70x160x10 cm
  Prissänkning %: 40 %
 • AeroSleep
 • AeroSleep
  AeroSleep

  AeroSleep utvecklar sovprodukter för de yngsta för att ditt barn ska kunna andas obehindrat, i en säker och hälsosam sovmiljö.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om AeroSleep Madrasspaket Säker Sömn Evolution 2-in-1 70x160

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

AeroSleep Madrasspaket Säker Sömn Evolution 2-in-1 70x160

Madrasspaketet AeroSleep Evolution är en 2-i-1-förpackning med madrass och 3D madrasskydd. Tack vare AeroSleeps nytänkande 3D-teknik kan din lilla andas fritt i en säker och hälsosam sovmiljö med utmärkt stöd för ryggen. Madrasspaketet Evolution är det högkvalitativa valet från AeroSleep.

 

AeroSleep Madrasspaket Säker Sömn Evolution 2-in-1 70x1602999 kr / 1799 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.