BABYBJÖRN Babysitter Balance Soft Mesh Silver/vit i gruppen Babytillbehör / Babysitters och babygungor hos Bonti (6747)
 • Produktbeskrivning
 • BABYBJÖRN Babysitter Balance Soft Mesh Silver/vit


  Inga batterier behövs, BABYBJÖRN Babysitter Balance Soft Mesh Silver/vit går på ren lekglädje. Det är ditt barns egna rörelser som sätter babysittern i gungning. Samtidigt som ditt barn får en rolig gungstund tränas motoriken och balansen på ett helt naturligt sätt.

  Den första tiden i ditt barns liv kan du vagga henne eller honom till ro genom att försiktigt gunga babysittern med handen eller foten.

  Babysittern är ergonomiskt utformad och ger ditt barn rätt stöd för huvud och rygg från nyfödd. Den formsydda tygsitsen formar sig efter barnets kropp och fördelar vikten jämnt. Detta ger ditt barn bra stöd och är speciellt viktigt för spädbarn som ännu inte har fullt utvecklad muskulatur.

  Babysitter Balance Soft är babysitter och barnstol i ett och kan användas ända upp i tvåårsåldern. Från att ditt barn är nyfött och tills hon eller han har lärt sig sitta upprätt utan stöd kan den användas som babysitter. När ditt barn har lärt sig att gå och sitta själv kan du vända på tyget och använda den som skön barnstol.

  Alla tyger i den här produkten är snälla mot barnets hud och helt ofarliga att smaka eller suga på. De är godkända för babyprodukter enligt Öko-Tex Standard 100, klass 1. Det betyder att de inte innehåller hälsofarliga och allergiframkallande ämnen.
  Material: Polyester
  Märkning: OEKO-TEX
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): 0-2 år
 • BABYBJÖRN
 • BABYBJÖRN
  BABYBJÖRN BabyBjörn startades 1961 av Björn Jakobson och hans svägerska Elsa Jakobson. Björn gifte sig sedan med Lillemor, som är textildesigner och Art Director, och fick fyra barn tillsammans som inspirerade till ännu fler smarta produkter som kunde underlätta vardagen som barnfamilj.
  Sedan den första babysittern som såldes 1961 har BabyBjörn växt rejält och är idag ett företag som tillverkar ett brett sortiment av produkter, som alla utmärker sig genom fokus på hög kvalitet och säkerhet. I BabyBjörns produktutbud hittar du allt från bärselar och babysitters till smidiga resesängar, pottor, pallar och tillbehör till matstunden som serviser och matstolar.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om BABYBJÖRN Babysitter Balance Soft Mesh Silver/vit

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

BABYBJÖRN Babysitter Balance Soft Mesh Silver/vit

Mesh är ett svalt nättyg som andas, ett idealiskt val för varmare klimat. Huvudmaterialet är det speciellt framtagna 3D-nätet, med mycket hög andningsförmåga och utmärkta fukttransporterande funktioner. Dessutom torkar det snabbt efter tvätt.
Babysittern är en av BABYBJÖRNs mest älskade produkter. De lanserade den första modellen 1961 och sedan dess har miljontals barn lekt och vaggats till ro i deras babysittrar. Med mjukt tyg, runda former och omslutande design har de skapat känslan av ett litet "bo" för ditt barn redan från födseln.

Läs mer om babysittern nedan.
BABYBJÖRN Babysitter Balance Soft Mesh Silver/vit2495 kr
Antal: 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.