• Produktbeskrivning
 • BABYBJÖRN Lek och Ätförkläde Lila


  BABYBJÖRN Lek och Ätförkläde Lila är en haklapp och ett förkläde i ett! Lek- och Ätförklädet har långa ärmar och skyddar ditt barns kläder både fram och bak. Det är lätt att rengöra och det mjuka materialet låter huden andas. Passar barn från ålder 8 månader.

  Det mjuka materialet andas och gör att ditt barn kan röra på sig utan att känna sig instängd eller varm och de långa ärmarna har bekväm resår vid handlederna. Tryckknapparna i plast på baksidan kan knäppas i två positioner för att passa ditt växande barn och är utformade för att lättare öppna sig om förklädet skulle fastna i något.

  Att upptäcka nya saker på egen hand är en viktig del i att utvecklas men kan ofta bli ganska kladdigt. Det vätskeavvisande materialet i förklädet skyddar barnets kläder från spill medan det låter huden andas. Lek- och Ätförklädet är tillverkat i ett slitstarkt material som kan tvättas i tvättmaskinen eller torkas av med en fuktig trasa.

  Ålder Från 8 månader till tre år.

  Mått Halsmått: 26-30 cm. Kan knäppas i två olika positioner för att variera storleken.

  Material Tyget är tillverkat av 50_ % polyester och 50_ % polyuretan.

  Skötselråd Lek- och Ätförklädet är lätt att torka av med en trasa eller tvätta i maskin. Använd skonsamt tvättmedel utan blekmedel. Tvättas separat i 40 °C och bör ej torktumlas.
  Material: Plast, Polyester
  Märkning: OEKO-TEX
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 8 mån
 • BABYBJÖRN
 • BABYBJÖRN
  BABYBJÖRN BabyBjörn startades 1961 av Björn Jakobson och hans svägerska Elsa Jakobson. Björn gifte sig sedan med Lillemor, som är textildesigner och Art Director, och fick fyra barn tillsammans som inspirerade till ännu fler smarta produkter som kunde underlätta vardagen som barnfamilj.
  Sedan den första babysittern som såldes 1961 har BabyBjörn växt rejält och är idag ett företag som tillverkar ett brett sortiment av produkter, som alla utmärker sig genom fokus på hög kvalitet och säkerhet. I BabyBjörns produktutbud hittar du allt från bärselar och babysitters till smidiga resesängar, pottor, pallar och tillbehör till matstunden som serviser och matstolar.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om BABYBJÖRN Lek och Ätförkläde Lila

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

BABYBJÖRN Lek och Ätförkläde Lila

BABYBJÖRN Lek- och Ätförkläde är ett mjukt och tåligt skydd mot fläckar och spill. Det passar lika bra vid matbordet som när ditt barn målar eller hjälper till i köket. Lek- och ätförklädet knäpps enkelt i ryggen och känns aldrig för varmt tack vare material som andas. Smidig och följsam kvalitet ger barnet full rörelsefrihet. Det slitstarka materialet är lätt att torka av och tål maskintvätt.

BABYBJÖRN Lek och Ätförkläde Lila205 kr
Antal: 
Lagerstatus
 • 0 / 5
 • Betygssätt produkten
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  0 Recensioner

  Den här produkten har inga recensioner.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in