BABYBJÖRN Middagsset för barn Blekrosa i gruppen Babytillbehör / Äta och mata / Serviser hos Bonti (999051083)
 • Produktbeskrivning
 • BABYBJÖRN Barnservis Blekrosa


  BABYBJÖRN Barnservis Blekrosa är ett smart set som är anpassat för små händer och gör det enklare för ditt barn att äta själv. Setet innehåller haklapp, tallrik, barnglas, sked och gaffel. De genomtänkta detaljerna på delarna gör denna barnservis till ett perfekt val till ditt barns första måltid!

  Barnservisen består av:

  • Mjuk Haklapp. Har en justerbar halslinning så att haklappen alltid passar ditt barn. Den djupa spillfickan är rundad och gör det enkelt att plocka upp mat som trillat ner.  • Barntallrik. Tallrikens form och kanter gör det enkelt för ditt barn att skopa upp maten mot kanten. Tack vare formen på tallrikens utsida blir det svårt för barnet att ta tag i kanterna eller välta den. Gummilisten på undersidan gör att tallriken inte heller glider lika lätt på bordet.  • Barnsked och Gaffel. Det korta skaftet är lätt för en liten hand att greppa och ringen nertill gör att handen inte glider för långt ner på besticken. Ett jack på undersidan av skaftet förhindrar att besticken glider ner i tallriken.

  • Barnglas Glas i greppvänligt material som gör det enkelt för ditt barn att dricka själv. Formen på glaset och den breda foten gör att det står stadigt och är svårt att välta. Frostad plats så att du ser innehållet i glaset.


  Alla köksprodukter från BABYBJÖRN uppfyller gällande säkerhetskrav för plast i både Europa och USA.

  [embed]https://youtu.be/DLmMY2qxBq0[/embed]
  Material: Plast
  Produkttyp (Äta/mata): Servis
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 4 mån

  Specifikationer

 • BABYBJÖRN
 • BABYBJÖRN
  BABYBJÖRN BabyBjörn startades 1961 av Björn Jakobson och hans svägerska Elsa Jakobson. Björn gifte sig sedan med Lillemor, som är textildesigner och Art Director, och fick fyra barn tillsammans som inspirerade till ännu fler smarta produkter som kunde underlätta vardagen som barnfamilj.
  Sedan den första babysittern som såldes 1961 har BabyBjörn växt rejält och är idag ett företag som tillverkar ett brett sortiment av produkter, som alla utmärker sig genom fokus på hög kvalitet och säkerhet. I BabyBjörns produktutbud hittar du allt från bärselar och babysitters till smidiga resesängar, pottor, pallar och tillbehör till matstunden som serviser och matstolar.
 • Köp ofta tillsammans

BABYBJÖRN Middagsset för barn Blekrosa

BABYBJÖRN Barnservis Blekrosa är ett smart set som är anpassat för små händer och gör det enklare för ditt barn att äta själv. Setet innehåller haklapp, tallrik, barnglas, sked och gaffel. Allt ni behöver den första tiden när ditt barn ska börja äta. De genomtänkta detaljerna på delarna gör denna barnservis till ett perfekt val till ditt barns första måltid! Mer information med mått och material hittar du längre ner på sidan.
BABYBJÖRN Middagsset för barn Blekrosa439 kr

Tillval


Antal: 
439 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 0 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 0 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in