50
Cybex Cloud Z i-Size Plus Deep Black i gruppen Bilbarnstolar / Varumärken / Cybex hos Bonti (999054048)
 • Produktbeskrivning
 • Cybex Cloud Z i-Size Plus Deep Black


  Cybex Cloud Z i-Size Plus Deep Black är babyskyddet som ingår i Cybex Z-serie. Funktionerna är samma som Cloud Z i-Size men Plus-bilstolarna har ett melerat tyg.

  Köp till isofixbasen Base Z och bilstolen Sirona Z så får du ett komplett modulsystem som ger ditt barn en säker färd från nyfödd och upp till 105 cm (ca 4 år). Med Base Z får du även en innovativ 180° roterande mekanism, som gör isättning och urtagning lättare och sparar på förälderns rygg.

  Cybex Base Z

  TVÅ-KLICKS INSTALLATION MED ISOFIX: Med Base Z (säljs separat) installerar du säkert och enkelt babyskyddet i bilen. Två klick är allt som behövs och installationsindikatorer på basen säkerställer att babyskyddet är korrekt monterat. Om du behöver åka utan isofixbas går självklart babyskyddet att fästa med bilens bälten.

  XXL SOLSUFFLETT: Integrerad solsufflett med UPF50+ erbjuder maximalt skydd mot sol och vind. Suffletten är stadig och fälls enkelt ner när du inte behöver den.

  MODULAR SYSTEM: Som en del av Z-Line modular system, passar både Cloud Z och Sirona Z på Base Z  för en säker färd från nyfödd och upp till 105 cm (ca 4 år)

  HÖJD-JUSTERBART HUVUDSTÖD: Det justerbara huvudstödet erbjuder 11 höjdlägen för att följa ditt barn när det växer. Den integrerade selen justeras snabbt för att se till att ditt barn färdas säkert under hela användningstiden.

  LÖSTAGBART SPÄDBARNSINLÄGG: Cloud Z har ett löstagbart spädbarnsinlägg som säkerställer att det nyfödda barnet får en närapå liggande position i babyskyddet. Detta hjälper barnet att hålla huvudet i rätt position och underlättar därmed andning. När barnet är längre än 60 cm, tar du enkelt  bort inlägget för att ditt barn ska sitta bra och säkert i babyskyddet.

  TRAVEL SYSTEM: Cloud Z kan fästas på chassit till din CYBEX barnvagn (passar även andra barnvagnsmärken med dedikerade adaptrar). Babyskyddet blir en del av ett smidigt Travel System för ökad mobilitet.

  ENERGIABSORBERANDE SKAL: Säkerheten är högsta prioritet för alla CYBEX bilbarnstolar. Den flexibla strukturen i materialet absorberar kraften av en krock och hjälper till att guida den bort från barnet.

  EXTRA BRED Y-SELE: Den extra breda, Y-formade trepunktsselen är mjukt vadderad och designad för att erbjuda både komfort och säkerhet.

  Egenskaper:  • Cloud Z i-Size babyskydd med spädbarnsinlägg

  • Melerat tyg

  • 45 - 87 cm, max. 13 kg (från nyfödd och upp till ca 18 mån)

  • Godkänd enligt UN R129/02 (i-Size)

  • Del av Z-Line modular system - Cloud Z och Sirona Z passar båda på Base Z  för en säker färd från nyfödd och upp till 105 cm (ca 4 år)

  • Ergonomiskt liggläge med längre benstöd för barnet (ej vid färd i bil)

  • Innovativ 180° roterande mekanism med Base Z gör isättning och urtagning lättare och sparar på förälderns rygg

  • Integrerat L.S.P. System ger ökad säkerhet vid sidokrockar

  • Travel system - Cloud Z kan fästas på chassit till din CYBEX barnvagn (passar även andra barnvagnsmärken med dedikerade adaptrar)

  • Klädseln är tvättbar i maskin på 30 grader

  • Mått i mm: L 605 x B 440 x H 380-600

  • Vikt: 4,8 kg

  • Utvecklad och designad i Tyskland

  Har isofix: Med tillvalet basenhet
  Maxlängd barn: 87 cm
  Maxvikt barn: 13 kg
  Mått BxLxH: 44x67x38 cm
  Prissänkning %: 50 %
  Produkttyp Bilbarnstolar: Babyskydd
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): 0-24 mån
  Vikt: 4.8 kg
 • Cybex
 • Cybex
  Cybex Cybex tillverkar barnvagnar, bilbarnstolar, bärselar och barnmöbler som inte bara är säkra, utan även har stort fokus på design och innovation. Kärnan i Cybex som varumärke kännetecknas av "D.S.F" – Design, Säkerhet och Funktionalitet. Genom att ständigt ifrågasätta och utmana, har Cybex tagit position som en av de marknadsledande inom barnsäkerhet i bil och blivit ett innovativt livsstils-varumärke.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Cybex Cloud Z i-Size Plus Deep Black

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Cybex Cloud Z i-Size Plus Deep Black

Cybex Cloud Z i-Size Plus är babyskyddet som ingår i Cybex Z-serie. Funktionerna är samma som Cloud Z i-Size men Plus-bilstolarna har ett melerat tyg.

Köp till isofixbasen Base Z och bilstolen Sirona Z så får du ett komplett modulsystem som ger ditt barn en säker färd från nyfödd och upp till 105 cm (ca 4 år). Med Base Z får du även en innovativ 180° roterande mekanism, som gör isättning och urtagning lättare och sparar på förälderns rygg.

Läs mer om babyskyddet längre ner på sidan.
Cybex Cloud Z i-Size Plus Deep Black3599 kr / 1800 kr
Antal: 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.