30
Done by Deer Pipmugg Happy dots Grå i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Babytillbehör / Outlet Äta & mata hos Bonti (15469)
 • Produktbeskrivning
 • Done by Deer Pipmugg Happy dots Grå

  Done by Deer Pipmugg Happy dots Grå är en söt och smart mugg när ditt barn ska öva sig på att dricka själv. Först kan den användas med lock och tvåhandsfattning för att sedan användas utan lock, som en vanlig mugg.

   

  Material: Melamin
  Mått BxLxH: 8x6.5 cm
  Prissänkning %: 30 %
  Produkttyp (Äta/mata): Pipmugg

  Specifikationer

 • Done by Deer
 • Done by Deer
  Done by Deer Done by Deer är ett danskt varumärke, som grundades 2014 av Helene Hjort. Med en kombination av skandinavisk design och en lekfullhet som tilltalar barnen, har Done by Deer en bred kollektion som sträcker sig från inredning till leksaker, allt för matstunden och mycket mer!

  Filosofin är enkel; En kombination av innovativ design, säkerhet och vågade moderna färgval. Alla produkter produceras miljömedvetet och testas enligt europeisk säkerhetsstandard.
 • Köp ofta tillsammans

Done by Deer Pipmugg Happy dots Grå

Done by Deer Pipmugg Happy dots är en söt och smart mugg när ditt barn ska öva sig på att dricka själv. Först kan den användas med lock och tvåhandsfattning för att sedan användas utan lock, som en vanlig mugg.

Muggen rymmer 170 ml.

 

Done by Deer Pipmugg Happy dots Grå59 kr / 41 kr

Tillval


Antal: 
59 kr / 41 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 0 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 0 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in