33
Done by Deer Termosflaska Deer friends Colour mix i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Babytillbehör / Outlet Äta & mata hos Bonti (2024652)
 • Produktbeskrivning
 • Termosflaska med fina färgglada djur!

  Done by Deer Termosflaska Deer friends Colour mix är en fin termosflaska i vitt med fina djur i olika färger. En flaska till ditt barn/ din baby att ha med "on the go" att ha varmt vatten i för att blanda ersättning/välling med eller bara helt vanligt kallt vatten för att släcka törsten. 

  Termosflaska i 100% rostfritt stål och som rymmer 350 ml. 

  Material: Rostfritt stål
  Mått BxLxH: 7x17 cm
  Prissänkning %: 20 %
 • Done by Deer
 • Done by Deer
  Done by Deer Done by Deer är ett danskt varumärke, som grundades 2014 av Helene Hjort. Med en kombination av skandinavisk design och en lekfullhet som tilltalar barnen, har Done by Deer en bred kollektion som sträcker sig från inredning till leksaker, allt för matstunden och mycket mer!

  Filosofin är enkel; En kombination av innovativ design, säkerhet och vågade moderna färgval. Alla produkter produceras miljömedvetet och testas enligt europeisk säkerhetsstandard.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Done by Deer Termosflaska Deer friends Colour mix

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Done by Deer Termosflaska Deer friends Colour mix

Termosflaska i vitt med fina djur i olika färger! En flaska till ditt barn/ din baby att ha med "on the go" att ha varmt vatten i för att blanda ersättning/välling med eller bara helt vanligt kallt vatten för att släcka törsten. 

Termosflaska i 100% rostfritt stål och som rymmer 350 ml. 

Done by Deer Termosflaska Deer friends Colour mix299 kr / 199 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.