37
Done By Deer Underlägg med hög kant Elphee Powder i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Babytillbehör / Outlet Äta & mata hos Bonti (230000043)
 • Produktbeskrivning
 • GULLIGT UNDERLÄGG MED ELEFANTEN ELPHEE

  Done By Deer Underlägg med hög kant Elphee Powder är ett fint underlägg som minskar spill på bordet. Underlägget har höga kanter, kan rengöras i diskmaskin och har anti-slip. Med Elphee underlägget blir det mer rent och mindre röra!

  Underlägget har även den gulliga elefanten Elphee på sig som har lämnat små söta fotspår efter sig. 

  EGENSKAPER:

  • Mått: 40 x 25 x 5 cm
  • Kan rengöras i diskmaskin
  • Material: 100% silikon

  Material: Silikon
  Mått BxLxH: 40x25x5 cm
  Prissänkning %: 30 %
  Produkttyp (Äta/mata): Underlägg
 • Done by Deer
 • Done by Deer
  Done by Deer Done by Deer är ett danskt varumärke, som grundades 2014 av Helene Hjort. Med en kombination av skandinavisk design och en lekfullhet som tilltalar barnen, har Done by Deer en bred kollektion som sträcker sig från inredning till leksaker, allt för matstunden och mycket mer!

  Filosofin är enkel; En kombination av innovativ design, säkerhet och vågade moderna färgval. Alla produkter produceras miljömedvetet och testas enligt europeisk säkerhetsstandard.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Done By Deer Underlägg med hög kant Elphee Powder

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Done By Deer Underlägg med hög kant Elphee Powder

Fint underlägg som minskar spill på bordet. Underlägget har höga kanter, kan rengöras i diskmaskin och har anti-slip. Med Elphee underlägget blir det mer rent och mindre röra!

Done By Deer Underlägg med hög kant Elphee Powder299 kr / 188 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.