Elodie Berså Stig L Servis i gruppen Babytillbehör / Äta och mata / Serviser hos Bonti (2025260)
 • Produktbeskrivning
 • Vacker och klassisk servis i svensk design!

  Elodie Berså Stig L Servis är en barnservis i mönstret "Berså"! Mönstret är en klassiker i Stig Lindbergs design. Servisen består av tre delar; mugg, skål och tallrik. Servisen är tillverkad i melamin och är fri från BPA, ftalater och PVC. Tallriken och skålen har sugkopp på undersidan som gör att de står stadigt på bordet.

  Kan diskas i diskmaskin men får ej användas i mikrovågsugn.

  Varumärket Elodie och designern Stig Lindberg har förenats i ett designsamarbete. Kollektionen består utav mönstret "Berså", som är ett av Stig Lindbergs mest kännetecknade motiv. En liten del av svensk design kan nu tidigt flytta in i din babys liv! 

  Egenskaper/Skötselråd:

  • Fri från BPA, ftalater & PVC
  • Tål diskmaskin, men ej mikrovågsugn 
  • Samarbete mellan Elodie x Stig Lindberg 
  • Tre delar: mugg, skål och tallrik

  Material: Melamin , Silikon
  Mått BxLxH: Mugg: 7x10 cm , Skål: 15 cm , Tallrik: 20 cm
  Produkttyp (Äta/mata): Glas/mugg,Skål,Tallrik
 • Elodie Details
 • Elodie Details
  Elodie Details Elodie Details är ett svenskt designvarumärke som grundades av Linda Sätterström i Stockholm år 2005. Hennes vision, att göra livet med barn ännu vackrare, är densamma idag som den var då. Genom egen produktutveckling och design skapar Elodie Details högkvalitativa och väldesignade babyaccessoarer, heminredning och barnvagnar till livet med bebis och småbarn. Genom att erbjuda hållbara och multifunktionella produkter vill Elodie Details uppmuntra till Upcycling - att förlänga livstiden av dina produkter genom att hitta nya användningsområden eller ett nytt hem efter att de fyllt sin primära funktion.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Elodie Berså Stig L Servis

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Elodie Berså Stig L Servis

En vacker servis i det klassiska mönstret "Berså", designat av Stig Lindberg! Servisen är tillverkad av melamin och består av mugg, skål och tallrik. Sugproppar i silikon gör att tallriken och skålen sitter fast i bordet, och minimerar kladdet vid matstunden. 

Elodie Berså Stig L Servis 499 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.