30
Elodie Details Matningssked i rostfritt stål Silver i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Babytillbehör / Outlet Äta & mata hos Bonti (999055388)
 • Produktbeskrivning
 • Elodie Details Matningssked i rostfritt stål Silver

  Elodie Details Matningssked i rostfritt stål Silver är en matningssked som sticker ut. Denna handpolerade matningssked i rostfritt stål har en anmärkningsvärd hamrad design som omedelbart lyfter dukningen till nya nivåer oavsett tillfälle.

  Vår sked för barn innehar en vacker vuxen estetik med vintage-känsla och är speciellt designad med längre skaft och anatomiskt perfekt vinklad framdel för matning. Den polerade metallen ger en ideal yta för gravyr av ditt barns namn eller födelsedatum. Kombineras med vårt Middagsset och tygservetter för en komplett serie. Besticken i polerad metall är tidlösa klassiker som kan ärvas och återanvändas i generationer. För oss på Elodie är det vad hållbarhet handlar om. HÄR kan du se hela kollektionen ÄTA från Elodie Details.

  Elegant sked i rostfritt stål En sofistikerad matningssked som ger det lilla extra till dukningen.

  Raffinerad estetik Skandinavisk design som kompletterar din dukning. Den perfekta presenten för att välkomna ett nytt litet liv till världen.

  Kvalitetsmaterial Matningsskeden är en säker och tålig produkt i hållbar metall – en barndomsminne att spara livet ut.

  För speciella tillfällen Kombinera vår Matningssked med vårt Middagsset och Tygservetter för att skapa ett komplett festligt set.

  Enkel att tvätta Denna barnsked diskas enkelt i diskmaskin för vardaglig användning.

  Certifieringar: Reach-standard

   

  Material: Rostfritt stål
  Mått BxLxH: Längd: 17 cm
  Prissänkning %: 30 %
  Produkttyp (Äta/mata): Sked

  Specifikationer

 • Elodie Details
 • Elodie Details
  Elodie Details Elodie Details är ett svenskt designvarumärke som grundades av Linda Sätterström i Stockholm år 2005. Hennes vision, att göra livet med barn ännu vackrare, är densamma idag som den var då. Genom egen produktutveckling och design skapar Elodie Details högkvalitativa och väldesignade babyaccessoarer, heminredning och barnvagnar till livet med bebis och småbarn. Genom att erbjuda hållbara och multifunktionella produkter vill Elodie Details uppmuntra till Upcycling - att förlänga livstiden av dina produkter genom att hitta nya användningsområden eller ett nytt hem efter att de fyllt sin primära funktion.
 • Köp ofta tillsammans

Elodie Details Matningssked i rostfritt stål Silver

Elodie Details Matningssked i rostfritt stål Silver är en matningssked som sticker ut. Denna handpolerade matningssked i rostfritt stål har en anmärkningsvärd hamrad design som omedelbart lyfter dukningen till nya nivåer oavsett tillfälle. Vår sked för barn innehar en vacker vuxen estetik med vintage-känsla och är speciellt designad med längre skaft och anatomiskt perfekt vinklad framdel för matning.

Läs mer längre ner på sidan.

 

Finns även i följande varianter

Elodie Details Matningssked i rostfritt stål Antique Silver
149 kr 104 kr
Elodie Details Matningssked i rostfritt stål Gold
149 kr 104 kr
Elodie Details Matningssked i rostfritt stål Silver149 kr / 104 kr

Tillval


Antal: 
149 kr / 104 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 0 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 1 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in