40
Elodie Haklapp Dreamseeker i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Babytillbehör / Outlet Äta & mata hos Bonti (2024406)
 • Produktbeskrivning
 • Söt haklapp för matupptäckaren! 

  Elodie Haklapp Dreamseeker är en söt haklapp med rymdfarkost som motiv. Haklappen är från kollektionen Playground Spaceland, ett samarbete mellan konstnären Clara Hallencreutz och varumärket Elodie. En perfekt första haklapp för din baby när hen börjar upptäcka mat! 

  Haklappen är tillverkad i polyester och är snabbtorkande. Den breda formen täcker både axlar och bröst och uppsamlingsfickan fångar upp maten innan den hamnar i knät eller på golvet. Haklappen har kardborrefäste i nacken som ger ställbar storlek och gör att den passar även för äldre barn.

  Egenskaper:

  • Från ca 5 månader
  • PU-behandlad polyester (100% fri från PVC och ftalater)
  • Lätt att tvätta och torka av 
  • Kan maskintvättas

  Material: Polyester
  Mått BxLxH: Bredd 27 cm , Längd från halsringning 22 cm , Omkrets halsringning 39.5 cm
  Prissänkning %: 40 %
  Produkttyp (Äta/mata): Haklapp
 • Elodie Details
 • Elodie Details
  Elodie Details Elodie Details är ett svenskt designvarumärke som grundades av Linda Sätterström i Stockholm år 2005. Hennes vision, att göra livet med barn ännu vackrare, är densamma idag som den var då. Genom egen produktutveckling och design skapar Elodie Details högkvalitativa och väldesignade babyaccessoarer, heminredning och barnvagnar till livet med bebis och småbarn. Genom att erbjuda hållbara och multifunktionella produkter vill Elodie Details uppmuntra till Upcycling - att förlänga livstiden av dina produkter genom att hitta nya användningsområden eller ett nytt hem efter att de fyllt sin primära funktion.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Elodie Haklapp Dreamseeker

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Elodie Haklapp Dreamseeker

Söt haklapp med rymdfarkost från kollektionen Playground Spaceland, ett samarbete mellan konstnären Clara Hallencreutz och varumärket Elodie. En perfekt första haklapp för din baby när hen börjar upptäcka mat! 

Tillverkad i snabbtorkande material, med smart uppsamlingsficka och en bred form som täcker bra. 

Elodie Haklapp Dreamseeker199 kr / 119 kr
Antal: 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.