Elsa Beskow Hattstugan Servis i gruppen Babytillbehör / Äta och mata / Serviser hos Bonti (324-HATT)
 • Produktbeskrivning
 • Elsa Beskow-servis med sagomotiv

  Elsa Beskow Hattstugan Servis består av tre delar: pipmugg med spillsäkert lock där spillsäkringen är lätt att hålla ren, praktisk sugkoppstallrik med lagom skålade sidor för att underlätta för små barn att äta själva samt en flat tallrik med antiglidring.

  Servisen levereras i fin presentförpackning. Komplettera gärna med besticksetet i samma serie!

  Hela servisen tål maskindisk (50°C) och uppvärmning i mikrovågsugn (max 1min/800W). Servisen är tillverkad av reptålig melaminplast och PVC-fri sugkoppsring.

  Melamin är en hård plast som kan spricka vid hårt fall och slag, vid första tecken på sprickor byt ut produkten. 

  Material: Melamin
  Produkttyp (Äta/mata): Servis
 • Rätt Start
 • Rätt Start
  Rätt Start
  "RättStart är ett svenskt märke som producerar barn- och babyprodukter. Precis som namnet antyder är syftet att tillverka produkter som ger en god start i livet, med fokus på trygghet och säkerhet, tillsammans med en strävan om att barn ska få ha det roligt. Rätt start har ett stort miljöengagemang och letar hela tiden efter det bästa sätter att påverkan på miljö så lite som möjligt. Sedan 2016 introducerar dem enbart bomullsprodukter där bomullen är certifierad enligt GOTS (Global Organic Textile Standard).

  Rätt Start har licens att tillverka produkter med Elsa Beskow, Bamse, Mumin. I vårt sortiment hittar du badleksaker, täcken till spjälsäng/vagga/barnvagn, kuddar till vagn/vagga, serviser, pipmuggar, vagnleksaker, bitringar, skötbäddar, matskålar, muggar, babygym och mycket mer! "
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Elsa Beskow Hattstugan Servis

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Elsa Beskow Hattstugan Servis

Fin och praktisk melaminservis med motiv från Elsa Beskows klassiska sagor. Levereras i presentförpackning som innehåller 1 st stor flat tallrik, 1 st sugkoppstallrik samt 1 st pipmugg med lock. Delarna tål maskindisk i övre hyllan. Populär present till dop eller 1-årsdagen.

Finns i flera olika fina motiv från Elsa Beskows sagoskatt.

Elsa Beskow Hattstugan Servis299 kr
Antal: 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.