Ergobaby Adapt Cool Air Svart i gruppen Babytillbehör / Bärselar hos Bonti (99903722)
 • Produktbeskrivning
 • Ergobaby Adapt Cool Air Svart

  Ergobaby Adapt Cool Air Svart är Ergobabys första bärsele utan spädbarnsinlägg från nyfödd, tillverkad i svalkande 3D Mesh som är både mjukt och tåligt. Adapt erbjuder Ergobabys välkända komfort och ergonomi för barn och förälder och en justerbar, ergonomisk sits som gradvis anpassas till ditt växande barn. Ergobaby Adapt är enkel att använda från nyfödd till litet barn (3,2 - 20 kg), inget extra inlägg behövs. Korsbara axelremmar med extra vaddering och midjebälte med stöd för ländryggen ger extra bekvämlighet och komfort för föräldrar.

  Funktioner 

  • Stilren bärsele i svalkande 3D Mesh
  • 3 ergonomiska bärpositioner: Mage inåtvänd, höft- och ryggposition.
  • Enkel att använda, inget spädbarnsinlägg behövs till nyfödd
  • Ergonomisk skålformad sits som gradvis anpassas till det växande barnet, från nyfödd till småbarnsåldern (3,2-20 kg), där barnet sitter i en ergonomisk M-formad position i varje storleksinställning.
  • Lång bärkomfort för föräldrar med jämn viktfördelning mellan höfter och axlar
  • Mjuka, vadderade axelremmar som går att korsa. Utmärkt för mindre bärare eftersom det ger en tajtare passform och för dem som föredrar enkel knäppning på sidan (justerbar 73 cm -124 cm)
  • Midjebälte med extra stöd för ländryggen och dubbeljustering för enkel åtdragning (66 cm - 140 cm). Kan bäras lågt eller högt i midjan så att både mindre och större bebisar hamnar på pussnivå
  • Vik- och vändbart, huvud- och nackstöd med vaddering
  • Huva för sovstöd och amningsskydd (UPF 50+)
  • Adapt är en amningsbar bärsele
  • Maskintvätt

  ADAPT har erkänts som en höftvänlig produkt av International Hip Dysplasia Institute. Ergobabys bärselar är bekväma, ergonomiska och säkra för ditt barns höfter.

  ADAPT har även tilldelats AGRs sigill av godkännande - en symbol som utmärker ryggvänliga produkter.

  Maxvikt barn: 20 kg

  Specifikationer

 • Ergobaby
 • Ergobaby
  Ergobaby Karen Frost, grundare av Ergobaby, ville skapa den ultimata bärselen utifrån ett behov som hon fick när hennes son föddes. Visionen var en bärsele som var skonsam mot barnets rygg och som samtidigt fördelade barnets vikt på föräldrarnas höft och axlar, vilket avlastar ryggen och nacken. 2003 blev hennes vision verklighet. Karen valde ett produktionssätt som följde hennes värderingar om ansvarsfull produktion där kvalitet, miljötänk och ergonomi var grundstenarna.

  Ergobabys första originalbärsele tillverkades av 100 % bomull. Denna modell bestod av vadderade höft- och axelremmar med justerbar sovhuva. Idag är det samma produkt som säljs över hela världen, och det visar på vilken styrka det ligger i designen. Framgången med Original-bärselen skapade snabbt ett växande behov av certifierade ekologiska barnprodukter och som andra modell tog Karen fram en ekologisk bärsele med samma passform som originalet men med en premiumkänsla i materialet.

  Idag har Ergobabys utbud utökats med allt från högpresterande tyger till mindre, smidiga resevarianter tillverkat av återvunnet material. Allt som passar in i det moderna föräldraskapet med fokus på ergonomisk design.
 • Köp ofta tillsammans

Ergobaby Adapt Cool Air Svart

Ergobaby Adapt Cool Air är Ergobabys första bärsele utan spädbarnsinlägg från nyfödd, tillverkad i svalkande 3D Mesh som är både mjukt och tåligt. Ergobaby Adapt är enkel att använda från nyfödd till litet barn (3,2 - 20 kg), inget inlägg behövs och selen är enkel att justera utefter det växande barnet.

Korsbara axelremmar med extra vaddering och midjebälte med stöd för ländryggen ger extra bekvämlighet och komfort för föräldrar. Bärselen kan användas i 3 positioner: på magen, på höften och på ryggen. 

 

Finns även i följande varianter

Ergobaby Adapt Cool Air Oxfordblå
1449 kr
Ergobaby Adapt Svart
1449 kr
Ergobaby Adapt Cool Air Svart1449 kr

Tillval


Antal: 
1449 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 0 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 0 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in