30
Garbo & Friends Bäddset Vagn/Vagga Plumbago i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Babytillbehör / Outlet Sova hos Bonti (230000715)
 • Produktbeskrivning
 • Fint bäddset för vagn/vagga från Garbo&Friends

  Garbo&Friends Bäddset Vagn/Vagga Plumbago är ett fint bäddset med ett vackert mönster med blyblommor i bomullsmuslin från svenska varumärket Garbo&Friends. Bäddsetet är tillverkat av 100% bomull och har svenskt standardmått för vagn/vagga. Den lätta och luftiga muslinen blir mjukare efter varje tvätt vilket ger barnet en ombonad känsla.

  Egenskaper:

  • Mått: Påslakan 70x80 cm/ Örngott 28x35 cm  
  • Tvättråd: Tvättas ut och in i 40 grader med liknande färger
  • OEKO-TEX® certifierad bomullsmuslin

  Material: Bomull
  Märkning: OEKO-TEX
  Mått BxLxH: Örngott 28x35 cm , Påslakan 70x80 cm
  Prissänkning %: 30 %
 • Garbo & Friends
 • Garbo & Friends
  Garbo & Friends Svenska Garbo & Friends tillverkar textilier och barnartiklar som bidrar till en mysig känsla i vagnen så väl som barnrummet. Hög kvalité står i fokus och de väljer noga ut material, färger, illustrationer och mönster som är anpassade för de små. Hos Bonti hittar du Garbo & Friends fina bäddset, skötbäddsöverdrag, sovpåsar, filtar och fler mjuka favoriter.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Garbo & Friends Bäddset Vagn/Vagga Plumbago

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Garbo & Friends Bäddset Vagn/Vagga Plumbago

Ett fint bäddset i bomullsmuslin med ett vackert med blyblommor från svenska varumärket Garbo&Friends. Bäddsetet är tillverkat av 100% bomull och har svenskt standardmått för vagn/vagga. Den lätta och luftiga muslinen blir mjukare efter varje tvätt vilket ger barnet en ombonad känsla.

Garbo & Friends Bäddset Vagn/Vagga Plumbago449 kr / 314 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.