25
Hoppekids Madrass Lyx Eko 120x200x12 cm i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Babytillbehör / Outlet Sova hos Bonti (20212260)
 • Produktbeskrivning
 • Hoppekids Madrass Lyx Eko 120x200x12 cm

  Hoppekids Madrass Lyx Eko 120x200x12 cm är en allergivänlig madrass med bäddmåttet 120x200. Madrassen ger bra stöd och har god luftgenomströmning.

  Madrasskärnan är tillverkat i Waterlily-skum, som är Svanenmärkt, och har ett övre lager av tryckavlastande elastiskt skum som formar sig efter kroppen. 

  Madrassöverdraget är tillverkat av en OEKO-tex 100-certifierad bambu/thermoull-blandning, och leder bort fukt och värme från kroppen. 

  Material: Bambu , Ull
  Märkning: OEKO-TEX , Svanenmärkt
  Mått BxLxH: 120x200x12 cm
  Prissänkning %: 25 %
  Tillverkningsland: Danmark
 • HoppeKids
 • HoppeKids
  HoppeKids
  För Hoppekids är ett barnrum så mycket mer än bara ett rum med möbler i. Det är den säkra basen från vilken ditt barn utforskar världen, lär sig om stora och små saker och där fantasin kan springa vild. Det är också platsen där ditt barn kan hitta lugn och säkerhet och där god sömn spelar en stor roll.

  Hoppekids uppdrag är att skapa de säkraste och mest hållbara barnmöblerna som främjar god sömn, lek och kreativt lärande. Hoppekids har sin egna fabrik, vilket gör det enkelt att hantera produkter och det material de använder. Deras trä väljs noggrant utifrån ett antal kriterier när det gäller kvalitet, oegentligheter och - naturligtvis - att det kommer från ett hållbart skogsbruk.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Hoppekids Madrass Lyx Eko 120x200x12 cm

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Hoppekids Madrass Lyx Eko 120x200x12 cm

Allergivänlig madrass med bäddmåttet 120x200. Madrassen ger bra stöd och har god luftgenomströmning.

Madrasskärnan är tillverkat i Waterlily-skum, som är Svanenmärkt, och har ett övre lager av tryckavlastande elastiskt skum som formar sig efter kroppen. 

Madrassöverdraget är tillverkat av en OEKO-tex 100-certifierad bambu/thermoull-blandning, och leder bort fukt och värme från kroppen. 

Hoppekids Madrass Lyx Eko 120x200x12 cm6799 kr / 5099 kr
Antal: 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.