30
Liewood Ethan Silikonmuggar 2-pack Rose mix i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Babytillbehör / Outlet Äta & mata hos Bonti (999054744)
 • Produktbeskrivning
 • Liewood Ethan Silikonmuggar 2-pack Rose mix


  Liewood Ethan Silikonmuggar 2-pack Rose mix är ett tvåpack med härliga muggar i 100% BPA-fri silikon. Ett bra alternativ till plastmuggar, perfekta att ta med på picknicken. Om muggen åker i golvet hemma så behöver du inte oroa dig för att den går sönder!

  Muggarna rymmer 220 ml vätska.

  Material: 100% silikon
  Mått: H 9 cm / D 6.5 cm
  Material: Silikon
  Mått BxLxH: 6.5x9 cm
  Prissänkning %: 30 %
  Produkttyp (Äta/mata): Glas/mugg
 • Liewood
 • Liewood
  Liewood

  Liewood är ett nordiskt design-företag baserat i Köpenhamn som skapar oemotståndliga produkter för den moderna familjen. Liewoods värld är unik och elegant. Alla produkter visar på deras 360-graders förståelse för design, med välgenomtänkta material, vackra former och en fantastisk färgpalett.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Liewood Ethan Silikonmuggar 2-pack Rose mix

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Liewood Ethan Silikonmuggar 2-pack Rose mix

Tvåpack med härliga muggar i 100% BPA-fri silikon. Ett bra alternativ till plastmuggar, perfekta att ta med på picknicken. Om muggen åker i golvet hemma så behöver du inte oroa dig för att den går sönder!

Muggarna rymmer 220 ml vätska.
Liewood Ethan Silikonmuggar 2-pack Rose mix219 kr / 153 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.