30
Liewood Gene Silikonmugg Dino Blue Multi Mix 4-pack i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Babytillbehör / Outlet Äta & mata hos Bonti (999564844)
 • Produktbeskrivning
 • Liewood Gene Silikonmugg Dino Blue Multi Mix 4-pack

  Liewood Gene Silikonmugg Dino Blue Multi Mix 4-pack är ett fyrpack med härliga muggar i 100% BPA-fri silikon. Muggen har stadiga handtag, vilket gör den lätt att greppa även för det lilla barnet.

  Undertill har muggen små silikonknoppar, som gör att den är svår att välta. Och om muggen ändå åker i golvet så behöver du inte oroa dig för att den går sönder!

  Muggarna rymmer 160 ml vätska.

   

  Material: Silikon
  Mått BxLxH: 6.5x7 cm
  Prissänkning %: 30 %
  Produkttyp (Äta/mata): Glas/mugg
 • Liewood
 • Liewood
  Liewood

  Liewood är ett nordiskt design-företag baserat i Köpenhamn som skapar oemotståndliga produkter för den moderna familjen. Liewoods värld är unik och elegant. Alla produkter visar på deras 360-graders förståelse för design, med välgenomtänkta material, vackra former och en fantastisk färgpalett.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Liewood Gene Silikonmugg Dino Blue Multi Mix 4-pack

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Liewood Gene Silikonmugg Dino Blue Multi Mix 4-pack

Fyrpack med härliga muggar i 100% BPA-fri silikon. Muggen har stadiga handtag, vilket gör den lätt att greppa även för det lilla barnet.

Undertill har muggen små silikonknoppar, som gör att den är svår att välta. Och om muggen ändå åker i golvet så behöver du inte oroa dig för att den går sönder!

 

Liewood Gene Silikonmugg Dino Blue Multi Mix 4-pack389 kr / 272 kr
Antal: 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.