Littleheart bäddset spjälsäng Little Anemones grön i gruppen Babytillbehör / Sova / Bäddset hos Bonti (99901446)
 • Produktbeskrivning
 • Littleheart bäddset spjälsäng Little Anemones grön är det allra mjukaste sängkläder och filtar för de minsta. Allt i 100% ekologisk bomullsjersey. Påslakanet har knytband nertill. Det är Littleheart.  I dessa sköna bäddset snusar de minsta sött. Komplettera gärna med ett mjukt underlakan eller ett matchande spjälskydd för ett fint helhetsintryck.

  Bäddset i 100% GOTScertifierad ekologisk bomullsjersey för spjälsäng med knytband i grått på påslakanet. Mått påslakan 100 x 130 cm örngott 35 x 55 cm
  Tvättas i 40 grader.

  Littlehearts textilier är gjorda av uteslutande certifierad ekologisk bomull (certifierade av Control Union) vilket innebär att inga kemiska bekämpningsmedel har använts vid framställningen av bomullen. På så vis förhindras att farliga kemikalier släpps ut och påverkar vårt ekosystem och närmiljön för de människor som jobbar med att framställa bomullen. Bra för både miljö och baby.

  TRYGG TEXTIL - OEKO-TEX
  Littlehearts produkter uppfyller också OEKO-TEX® Standard 100 om Trygg textil.
 • Littleheart
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Littleheart bäddset spjälsäng Little Anemones grön

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Littleheart bäddset spjälsäng Little Anemones grön

Littleheart bäddset spjälsäng Little Anemones grön är det allra mjukaste sängkläder och filtar för de minsta. Allt i 100% ekologisk bomullsjersey. Påslakanet har knytband nertill. Det är Littleheart.  I dessa sköna bäddset snusar de minsta sött. Komplettera gärna med ett mjukt underlakan eller ett matchande spjälskydd för ett fint helhetsintryck.

Bäddset i 100% GOTScertifierad ekologisk bomullsjersey för spjälsäng med knytband i grått på påslakanet. Mått påslakan 100 x 130 cm örngott 35 x 55 cm
Tvättas i 40 grader.
Littleheart bäddset spjälsäng Little Anemones grön549 kr
Antal: 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.