10
Medela Bröstmjölksflaska liten 150 ml i gruppen Babytillbehör / Äta och mata / Nappflaskor och dinappar hos Bonti (2553)
 • Produktbeskrivning
 • Medela Bröstmjölksflaska liten 150 ml och alla våra andra amningsprodukter som kommer i kontakt med bröstmjölk är tillverkade av polypropylen ? ett material fritt från bisfenol-A. De är även stötsäkra, vilket innebär att de inte kommer att spricka eller splittras om du tappar dem. Med Medelas bröstmjölksflaskor kan du hantera förvaring och matning av bröstmjölk med en och samma flaska. Du behöver inte längre hälla över bröstmjölken till en annan flaska innan du matar, vilket innebär att mindre bröstmjölk går till spillo. Amning ger barnet den mest hälsosamma starten på livet. Om amning är utesluten är pumpning av bröstmjölk det näst bästa alternativet.

  Rätt napp för ditt barn


  Nappen finns i två versioner:

  • Långsamt flöde

  • Medelflöde


  Det går därför att anpassa dem perfekt för barnets ålder och behov.

  Medelas bröstmjölksflaska med napp finns i följande versioner:  • 150 ml bröstmjölksflaska med liten napp, storlek S

  • 250 ml bröstmjölksflaska med mediumnapp, storlek M


  Medela bröstmjölksflaska är speciellt utvecklad för att uppfylla både förälderns och barnets behov. Barnet utsätts inte för några skadliga ämnen och matningen är enkel. Förpackningen innehåller: Tre bröstmjölksflaskor 150 ml, tre låsringar och napplocksinlägg. Observera att själva dinapparna inte ingår utan köps separat. Flaskorna är idealiska för pumpning, förvaring, frysning och matning av bröstmjölk.
  De är enkla att rengöra då de tål både diskmaskin och mikrovågsugn.

  http://youtu.be/5n0WpyGyhco
  Produkttyp (Äta/mata): Nappflaska

  Specifikationer

 • Medela
 • Medela
  Medela

  Medela är ett forskningsbaserat företag som grundades 1961 av Olle Larsson och har sitt huvudkontor i Schweiz. Under ledning av Olle Larssons son Michael har Medela blivit en global aktör inom amningsprodukter och medicinsk vakuumteknik tack vare kontinuerlig forskning, innovationer och utvärderingar av kundernas behov.

 • Köp ofta tillsammans
Visa mer från: Medela

Medela Bröstmjölksflaska liten 150 ml

De ljusa och okrossbara flaskorna är idealiska för uppsamling, förvaring, frysning och matning av bröstmjölk. Flaskorna är givetvis 100% fria från Bisfenol-A för barnets bästa. Kan användas med alla bröstpumparna från Medela. Material som klarar diskmaskin och mikrovågsugn. Inga sprickor eller flisor om man tappar den.

Den mindre flaskan rymmer 150 ml och i priset ingår en dinapp i storlek S. Flaskan finns även i en större storlek samt som 3-pack. För mer information läs längre ner på sidan.

Medela Bröstmjölksflaska liten 150 ml99 kr / 89 kr

Tillval


 
99 kr / 89 kr
Lägg i varukorg
Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning: 99 kr

Kodblock för Klarna On-Site Messaging

Klarna Delbetala med Klarna.
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Easy Peasy ikon En månads frivillig självriskförsäkring från Easy Peasy ingår -
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 9 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 8 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 5 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Andra köpte även

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.