Medela Flaskborste Quick Clean i gruppen Babytillbehör / Äta och mata / Rengöring nappflaskor hos Bonti (999051674)
 • Produktbeskrivning
 • Medela Flaskborste Quick Clean

  Medela Flaskborste Quick Clean gör att du kan känna dig säker på att du rengör bröstmjölksflaskor, nappar och pumpningsutrustning på ett noggrant och skonsamt sätt.


  Varför kan en flaskrengöringsborste vara bra att ha?

  Om du pumpar ur och ger ditt barn utpumpad bröstmjölk är det väldigt viktigt att du rengör amningstillbehören, såsom bröstmjölksflaskor, efter användning (och steriliserar dem en gång om dagen) för att säkerställa att de är rena och säkra att använda.

  Medela Quick Clean™ flaskborste är speciellt utformad för babyflaskor, nappar och bröstpumpsutrustning och gör det lättare att hålla all utrustning ren. Det flexibla borsthuvudet med 180°-borst når in i varje litet skrymsle och lämnar inte kvar några mjölkrester. Dessutom har den en praktisk napprengörare med fåror som tar bort rester från svåråtkomliga ställen i babyflasknappen.


  Hur håller man babyflaskor rena?

  Montera isär och rengör bröstmjölkflaskan i varmt vatten med diskmedel efter varje användningstillfälle. På så sätt avlägsnas alla mjölkrester som skulle kunna torka in och leda till bakterietillväxt. Med Quick Clean™ flaskborste kan du enkelt nå alla svåråtkomliga ställen.

  När rengöringen är klar, skölj flaskdelarna noggrant i drickbart vatten och låt dem torka på en ren handduk. Placera den rena borsten i flaskstället när du inte använder den – där förvaras den i upprätt läge för snabb, hygienisk torkning. Glöm inte att sterilisera bröstmjölksflaskor före första användningstillfället och därefter en gång om dagen – mer information finns i vår artikel Rengöra din bröstpumpsutrustning.


  Vårda din flaskrengöringsborste

  Innan du använder din Medela Quick Clean™ flaskborste för första gången ska du diska den i varmt vatten med diskmedel. Du kan även diska borsten i diskmaskinens övre korg. Du behöver inte sterilisera flaskrengöringsborsten mellan användningstillfällena genom att koka den eller placera den i en sterilisator. Borsten ska heller inte köras i mikrovågsugn eller ångsteriliseras.

  Vi rekommenderar att borsten byts ut var 30:e till 45:e dag eller om den visar tecken på slitage.


  Egenskaper:

  • Unik utformning med 180°-borst för stänkfri rengöring utan kladd
  • Lämnar inte kvar några mjölkrester
  • Flexibelt huvud med vågformad borst som anpassar sig efter flaskans konturer
  • Napprengörare med spiralformade kanter avlägsnar rester från svåråtkomliga ställen i nappar och pumpdelar
  • Glas och plast repas inte
  • Ställ medföljer där borsten förvaras i upprätt läge för snabb och hygienisk torkning
  • Fria från BPA

   

  Specifikationer

 • Medela
 • Medela
  Medela

  Medela är ett forskningsbaserat företag som grundades 1961 av Olle Larsson och har sitt huvudkontor i Schweiz. Under ledning av Olle Larssons son Michael har Medela blivit en global aktör inom amningsprodukter och medicinsk vakuumteknik tack vare kontinuerlig forskning, innovationer och utvärderingar av kundernas behov.

 • Köp ofta tillsammans
Visa mer från: Medela

Medela Flaskborste Quick Clean

Med Medelas Quick Clean™ flaskborste kan du känna dig säker på att du rengör bröstmjölksflaskor, nappar och pumpningsutrustning på ett noggrant och skonsamt sätt.

I förpackningen medföljer ställ och en blisterförpackning.

 

Medela Flaskborste Quick Clean95 kr

Tillval


Antal: 
95 kr

Kodblock för Klarna On-Site Messaging

Klarna Delbetala med Klarna.
förväntad leveranstid:  Tillfälligt slut
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Easy Peasy ikon En månads frivillig självriskförsäkring från Easy Peasy ingår -
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 1 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 0 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Andra köpte även

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.