Najell Bärsele Easy Soft Flow Almond Beige i gruppen Babytillbehör / Bärselar / Najell bärselar hos Bonti (230000786)
 • Produktbeskrivning
 • Babywearing made easy

  Najell Bärsele Easy Soft Flow Almond Beige är en beige bärsele som passar från nyfödd och upp till ca 18 månader (3.2-13 kg). 

  Najell Easy är en enkel bärsele, med enhandsfäste och nästan inga inställningar. Det gör att du kan sätta på den snabbt, och lika snabbt växla mellan de tre olika bärpositionerna på egen hand. Glöm komplicerade inställningar att komma ihåg när du byter bärposition, eller när det är dags för en annan person att ta över bärningen. Bara 100% fokus på enkelt, lätt och bekvämt ergonomiskt bärande för dig och ditt barn.

  Tre bärpositioner, inga extra inställningar

  Med Najell Easy kan du omedelbart sätta på dig bärselen och växla mellande tre olika bärpositionerna. Bär ditt barn mot dig, mot världen, eller på ryggen. Byt mellan alla tre positionerna utan att göra några ändringar i bärselen. Enklare än så blir det inte!

  Lätt att ta med

  Najell Easy Soft Flow väger bara 550 gram, och den kompakta designen gör att du enkelt kan förvara din Easy i väskan eller under barnvagnen. Det gör det enkelt att ta med din bärsele, oavsett vilka äventyr dagen bjuder på.

  Höftvänlig bärare

  Alla Najells bärselar rekommenderas som höftvänliga bärselar av International Hip Dysplasia Institute.

  Miljö- och veganvänliga material

  Najell Easy Soft Flow™ är helt gjord av airmesh. Ett högteknologiskt 3D-tyg som ger bärselen stabilitet och samtidigt säkerställer bra luftflöde och håller dig och ditt barn svalt när du bär. Alla material väljs för att ha minimal påverkan på miljön och är Öko-tex klass 1, vilket innebär att de innehåller minimala mängder kemikalier. Bra både för produktionsmiljön och speciellt för barnen.

  Egenskaper:

  • Enkel och smidig bärsele
  • Från nyfödd och upp till ca 18 mån (3.2-13 kg)
  • Tre bärpositioner
  • Luftigt meshtyg
  • Ergonomisk
  • Låg vikt gör den lätt att ta med
  • Kan tvättas i maskin på 40° (se medföljande tvättråd för detaljer)

   

  Material: Polyester
  Maxvikt barn: 13 kg
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): 0-18 mån
 • Najell
 • Najell
  Najell

  Najell grundades av paret Niklas Najafi Kristensen och Freja Ljungdell Kristensen 2012, efter att Niklas blev farbror till en tuff liten tjej. När Niklas blev tillfrågad att natta sin brorsdotter, kläcktes idén som ledde till mjukliften/babynestet SleepCarrier. Sedan dess har Najell blivit en favorit hos många föräldrar världen över, med sina innovativa produkter som underlättar småbarnsåren för familjer.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Najell Bärsele Easy Soft Flow Almond Beige

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Najell Bärsele Easy Soft Flow Almond Beige

Najell Easy är en bärsele som är enkel att hantera. Du kan växla mellan tre olika bärpositioner utan att behöva göra några ändringar -  enkelt, lätt och bekvämt ergonomiskt bärande för dig och ditt barn.

Najell Bärsele Easy kan användas från nyfödd och upp till ca 18 mån (3.2-13 kg).

Najell Bärsele Easy Soft Flow Almond Beige1399 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.