• Produktbeskrivning
 • NG Baby Madrass PURE 60x120x8

  NG Baby PURE madrass till spjälsäng med standardmått ingår i den nya allergivänliga kollektionen PURE. Med en revolutionerande fiber som hämmar kvalsterns tillväxt och är så mjuk att den lämpar sig extra väl för dem med eksem och/eller känslig hud. PURE består av en högpresterande fiber som kan tvättas många gånger. Effekten avtar inte.

  PURE innehåller inga kemikalier och tillverkas i Emmaljunga, Sverige. Kollektionen består av madrass, täcke, kudde, underlakan, påslakanset och spjälskydd.


  FAKTA OM KVALSTER

  Kvalster är ett spindelliknande djur som lever av vår kropps döda hudceller som vi avsöndrar bla när vi sover. Kvalstern klamrar sig fast i kärnan på kuddar, madrasser, täcken mm. Den behöver fukt och värma för att trivas och leva.

  När kvalstern kommer i kontakt med vår fiber minskar kvalsterns förmåga att binda fukt. Därmed förlorar den förmågan att föröka sig.

  Det är kvalsterns avföring som vi människor inte tål. Den avger ett enzym som blir luftburet, vi andas in det och kan då leda till att vi får astma och inflammerade slemhinnor.

  Studier visar att kvalster är den främsta orsaken till astma och att 85 % av astmatikerna även är drabbade av kvalsterallergi. Okontrollerat kvalster kan tredubblas i mängd varannan vecka. PURE Collection ger en kontroll genom att kvalstern avtar gradvis.

   

  Material: Bomull, Polyester
  Mått BxLxH: 60x120x8 cm

  Specifikationer

 • NG Baby
 • NG Baby
  NG Baby NG Baby grundades 1959 under namnet NG Madrasser. Grundaren, tapetserare Nils Gerhard Jakobsson, började då sy madrasser i barnstorlek hemma i källaren. 1962 byggdes fabriken i Emmaljunga, där NG Baby fortfarande syr sina produkter. Både fabrikslokalen och verksamheten har vuxit med åren, och idag levererar NG Baby ett brett sortiment av barnrumstextilier.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om NG Baby Madrass PURE 60x120x8

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

NG Baby Madrass PURE 60x120x8

Pure är en kollektion med en revolutionerande fiber som hämmar kvalsterns tillväxt och är så mjuk att den lämpar sig extra väl för dem med eksem och/eller känslig hud. Den ger långsiktig hjälp mot kvalsterallergi, astma och eksem.

NG baby har fått ett internationellt godkännande för Pure av The British Allergy Foundation, den internationella motsvarigheten till svenska Astma- och allergiförbundet. Samtliga textilier i kollektionen Pure är tillverkade i 100 % bomull med en mjuk och svalkande känsla. I samma serie hittar du kuddar, madrasser, underlakan samt bäddtextilier. 

Tillverkade i Emmaljunga, Sverige.

 

NG Baby Madrass PURE 60x120x8695 kr

Tillval


Antal: 
695 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  5-14 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager
 • Odenplan
  1
 • Täby Centrum
  1
 • 0 / 5
 • Betygssätt produkten
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  0 Recensioner

  Den här produkten har inga recensioner.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in