NUK Nature Sense Drickpipsflaska Grön i gruppen Babytillbehör / Äta och mata / Muggar, flaskor och glas hos Bonti (2021713)
 • Produktbeskrivning
 • Smart pipmugg med temperaturindikator

  NUK Nature Sense Drickpipsflaska Grön är en pipmugg som ger barnet en smidigare övergång från amning till att självständigt kunna dricka från muggen. Handtagen är ergonomiskt utformade att passa det lilla barnets händer, och den mjuka drickpipen i silikon är extra bred och har en anti-kolikventil som förhindrar att barnet sväljer luft.

  På baksidan av flaskan hittar du ett temperaturkänslig märkning, som ändrar färg från blått till vitt om innehållet i flaskan överstiger 37 grader. 

  Drickpipsflaskan rymmer 150 ml och passar barn cirka 6-18 månaders ålder.  

  Material: Plast, Silikon
  Produkttyp (Äta/mata): Pipmugg
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): 6-18 mån
 • NUK
 • NUK
  NUK Det tyska varumärket NUK fokuserar på att ta fram produkter som har sin grund i forskning. NUK säljs idag i över 100 länder och deras nappar och nappflaskor produceras i Tyskland. NUK var det första varumärket att tillverka ortodontiska nappar, över 65 år sedan!
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om NUK Nature Sense Drickpipsflaska Grön

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.
NUK

NUK Nature Sense Drickpipsflaska Grön

Spillfri och smidig pipmugg med drickpip i silikon, nu med temperaturindikator. Drickpipsflaskan erbjuder barnet en naturlig övergång från amning till att kunna dricka själv.

Rekommenderas för cirka 6-18 månaders ålder.

NUK Nature Sense Drickpipsflaska Grön159 kr
Antal: 
Lagerstatus
 • 0 / 5
 • Betygssätt produkten
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  0 Recensioner

  Den här produkten har inga recensioner.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in