NUK Nature Sense Nappflaska Temperaturkontroll 260 ml Vit i gruppen Babytillbehör / Äta och mata / Nappflaskor och dinappar hos Bonti (2021716)
 • Produktbeskrivning
 • Nappflaska med temperaturindikator

  NUK Nature Sense Nappflaska Temperaturkontroll 260 ml Vit är anatomiskt korrekt och av hög kvalité, framtagen med naturen som förebild. NUK Nature Sense har en dinapp som efterliknar både flödet vid amning och ergonomin av bröstvårtan. Dinappen har dessutom en innovativ anti-kolikventil som förebygger att barnet sväljer luft. 

  Flaskan har även utrustats med temperaturindikator, vilket är ett praktiskt hjälpmedel för föräldrar. Indikatorn är avsedd att ge extra hjälp och vägledning för att avgöra temperaturen på maten, och ersätter inte det traditionella sättet att känna av om maten har korrekt temperatur.

  När indikatorn är blå har maten rätt temperatur, blir indikatorn vit är maten för varm. Den ideala temperaturen för flaskmatning är runt kroppstemperatur (ca 37°C).  

  Nappflaskan rymmer 260 ml och är BPA-fri. En dinapp i storlek M medföljer flaskan. 

  Material: Plast , Silikon

  Specifikationer

 • NUK
 • NUK
  NUK Det tyska varumärket NUK fokuserar på att ta fram produkter som har sin grund i forskning. NUK säljs idag i över 100 länder och deras nappar och nappflaskor produceras i Tyskland. NUK var det första varumärket att tillverka ortodontiska nappar, över 65 år sedan!
 • Köp ofta tillsammans
NUK

NUK Nature Sense Nappflaska Temperaturkontroll 260 ml Vit

Anatomiskt korrekt nappflaska av hög kvalité, framtagen med naturen som förebild. Den mjuka dinappen efterliknar mammans bröst vid amning, både i flöde och utformning. Dessutom har den en innovativ anti-kolikventil som förebygger att barnet sväljer luft. 

En dinapp i storlek M medföljer flaskan. 

NUK Nature Sense Nappflaska Temperaturkontroll 260 ml Vit139 kr

Tillval


Antal: 
139 kr
förväntad leveranstid:  Tillfälligt slut
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 4 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 7 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 23 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Andra köpte även

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.