40
Rätt Start Eko Påslakanset Vagn/vagga Grå i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Babytillbehör / Outlet Sova hos Bonti (99901269)
 • Produktbeskrivning
 • Rätt Start Eko Påslakanset Vagn/vagga Grå

  Rätt Start Påslakanset vagn/vagga Eco grå
  är ett 100% ekologiskt påslakanset från Rätt Start tillverkad med största hänsyn till personmiljö, hav, sjöar och vattendrag.
  Alla Rätt Starts sängtextilier är certifierade enligt den hårda personmiljöstandarden Öko-Tex STANDARD 100, klass 1 Baby. Det garanterar att produkten inte innehåller några giftiga ämnen eller allergener.

  Vi strävar hela tiden mot att minska vår miljöpåverkan. Från och med 2016 använder vi enbart 100% Ekologiska, GOTS-certifierade bomullstyger i påslakanset, amningskuddar och skötbäddar för att minska utsläpp i sjöar och vattendrag.
  Våra textilprodukter är mjuka, svala och sköna för att ge barnet maximal sovkomfort för att sova hela natten. Vi hoppas att du ska vara nöjd med din produkt från Rätt Start!
  Tvättråd: Maskintvätt 60°C

  Tillverkningsmaterial: 100% ekologisk bomull
  Mått (standard till vagn/vagga)  påslakan 70 x 80 cm örngott 28 x 35 cm.
  Prissänkning %: 40 %
 • Rätt Start
 • Rätt Start
  Rätt Start
  "RättStart är ett svenskt märke som producerar barn- och babyprodukter. Precis som namnet antyder är syftet att tillverka produkter som ger en god start i livet, med fokus på trygghet och säkerhet, tillsammans med en strävan om att barn ska få ha det roligt. Rätt start har ett stort miljöengagemang och letar hela tiden efter det bästa sätter att påverkan på miljö så lite som möjligt. Sedan 2016 introducerar dem enbart bomullsprodukter där bomullen är certifierad enligt GOTS (Global Organic Textile Standard).

  Rätt Start har licens att tillverka produkter med Elsa Beskow, Bamse, Mumin. I vårt sortiment hittar du badleksaker, täcken till spjälsäng/vagga/barnvagn, kuddar till vagn/vagga, serviser, pipmuggar, vagnleksaker, bitringar, skötbäddar, matskålar, muggar, babygym och mycket mer! "
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Rätt Start Eko Påslakanset Vagn/vagga Grå

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Rätt Start Eko Påslakanset Vagn/vagga Grå

Rätt Start Påslakanset vagn/vagga Eco grå är ett 100% ekologiskt påslakanset från Rätt Start tillverkad med största hänsyn till personmiljö, hav, sjöar och vattendrag.
Alla Rätt Starts sängtextilier är certifierade enligt den hårda personmiljöstandarden Öko-Tex STANDARD 100, klass 1 Baby. Det garanterar att produkten inte innehåller några giftiga ämnen eller allergener.

Tillverkningsmaterial: 100% ekologisk bomull
Mått (standard till vagn/vagga)  påslakan 70 x 80 cm örngott 28 x 35 cm.
Rätt Start Eko Påslakanset Vagn/vagga Grå299 kr / 179 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.