Rätt Start Täcke Spjälsäng Eko-bomull Tunt i gruppen Babytillbehör / Sova / Täcken hos Bonti (99904159)
 • Produktbeskrivning
 • Rätt Start Täcke Spjälsäng Eko-bomull Tunt

  Rätt Start Täcke Spjälsäng Eko-bomull Tunt är ett tunt babytäcke av ekologisk bomull (GOTS) för spjälsäng eller växasäng.

  Istoppstäcket har yttertyg i ventilerande microfiber och fyllning av kardad högkvalitativ polyesterfiber med extremt goda tvättegenskaper.


  Maximal sovkomfort

  Utformad tillsammans med specialister för att ge spädbarn maximal sovkomfort för att sova hela natten. Fyllningen av kardad högkvalitativ polyesterfiber med extremt goda tvättegenskaper, fibern ventilerar effektivt bort fukt och överskottsvärme så att barnet ligger torrt och lagom varmt.

  Fördelen med yttertyg i mjuk, skön mikrofiber är att mikrofiber har en unik förmåga att transportera vidare fukt vilket tillsammans med fyllningen i kardad högkvalitativ polyesterfiber med extremt goda tvättegenskaper ger ett torrt, kvalsterhämmande och smutshärdigt täcke.


  Egenskaper:

  • Yttertyg: 100% ekologisk bomull (GOTS).
  • Fyllning: 100% kardad högkvalitativ polyesterfiber med extremt goda tvättegenskaper.


  Tvättråd:

  Täcket tål tvätt i 95°C men för normaltvätt rekommenderar vi 40°C med skonsam centrifugering (fintvätt) detta gör att täcket behåller sin spänst samt ökar livslängden på produkten. Använd aldrig sköljmedel och helst flytande tvättmedel. Tumla täcket i låg temperatur & skaka ut täcket efter tumling.

   

  Material: Bomull , Polyester
  Märkning: Ekologisk (GOTS)
  Mått BxLxH: 100x130 cm
 • Rätt Start
 • Rätt Start
  Rätt Start
  "RättStart är ett svenskt märke som producerar barn- och babyprodukter. Precis som namnet antyder är syftet att tillverka produkter som ger en god start i livet, med fokus på trygghet och säkerhet, tillsammans med en strävan om att barn ska få ha det roligt. Rätt start har ett stort miljöengagemang och letar hela tiden efter det bästa sätter att påverkan på miljö så lite som möjligt. Sedan 2016 introducerar dem enbart bomullsprodukter där bomullen är certifierad enligt GOTS (Global Organic Textile Standard).

  Rätt Start har licens att tillverka produkter med Elsa Beskow, Bamse, Mumin. I vårt sortiment hittar du badleksaker, täcken till spjälsäng/vagga/barnvagn, kuddar till vagn/vagga, serviser, pipmuggar, vagnleksaker, bitringar, skötbäddar, matskålar, muggar, babygym och mycket mer! "
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Rätt Start Täcke Spjälsäng Eko-bomull Tunt

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Rätt Start Täcke Spjälsäng Eko-bomull Tunt

Rätt Start Täcke Eco-bomull är ett babytäcke av ekologisk bomull (GOTS) för spjälsäng. Istoppstäcket har yttertyg i ventilerande microfiber och fyllning av kardad högkvalitativ polyesterfiber med extremt goda tvättegenskaper.

 

Rätt Start Täcke Spjälsäng Eko-bomull Tunt429 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.