Stokke Steps Bouncer Babysitter Grey Clouds i gruppen Babytillbehör / Äta och mata / Matstolar och tillbehör hos Bonti (99901529)
 • Produktbeskrivning
 • Stokke Steps Bouncer Babysitter Grey Clouds

  Stokke Steps Bouncer Grey Clouds är gjord med en unikt vaggande rörelse som efterliknar känslan att bli vaggad i föräldrarnas armar. Bouncern kommer med ett Newborn-inlägg som är ergonomiskt och säkerställer en säker utveckling av ryggraden. Den har även en ställbar sits som kan ändras efter behov då barnet växer, en fempunktssele med mjuka axelskydd, och en avtagbar arm för leksaker/mobiler. Denna är till för att utveckla barnets motorik.

  Bouncern kan användas dels på golvet som en traditionell babysitter och dels monterad på en Stokke® Steps stol.

  Tillverkad i smutsavvisande material som lätt kan torkas av med fuktad trasa, kan även tvättas i maskin på 40 grader. Finns i flera fina färger!


  Egenskaper:

  • En del av Stokke® Steps? system med höga barnstolar
  • Kan användas ensam eller enkelt fästas på stolen
  • Med insats för nyfödda som ger bebisen stöd och komfort
  • Flera sittlägen så att den kan anpassas till barnets vikt
  • Babysittern kan vikas ihop så att den blir platt för enkel förvaring och för resor
  • Detta ingår: 5-punktssele, axelkuddar och leksaksstång

  Den mjuka gungselen har en unik vaggande rörelse som härmar känslan av att vaggas i sin mammas armar. Newborn Insert är utvecklad i samarbete med sjukgymnaster för att se till att din bebis har rätt stöd när han eller hon placeras i bärselen. Den avtagbara leksakshållaren gör att barnet kan ha favoritleksaken nära till hands.

   

  Produkttyp (Matstolar och tillbehör): Steps tillbehör

  Specifikationer

 • Stokke
 • Stokke
  Stokke

  Stokke AS grundades redan 1932 på den norska västkusten och tillverkade och designade då högkvalitativa möbler. Det var inte förrän 40 år senare den nyskapande och ikoniska Stokke Tripp Trapp såg dagens ljus. Från 1972 till idag har Stokke sålt över 12 miljoner Tripp Trapp-stolar världen över, och vi har väl alla vid något tillfälle suttit på en sådan. 1999 lanserades Sleepi-kollektionen, 2003 kom Stokkes första barnvagnsmodell Xplory och sedan 2006 har Stokke valt att endast fokusera på produkter för barn. 

  Stokkes produkter kännetecknas av stark och tidlös design i kombination med kvalitet som håller i generationer.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Stokke Steps Bouncer Babysitter Grey Clouds

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Stokke Steps Bouncer Babysitter Grey Clouds

Stokke Steps Bouncer är gjord med en unikt vaggande rörelse som efterliknar känslan att bli vaggad i föräldrarnas armar. Bouncern kommer med ett Newborn-inlägg som är ergonomiskt och säkerställer en säker utveckling av ryggraden. Den har även en ställbar sits som kan ändras efter behov då barnet växer, en fempunktssele med mjuka axelskydd, och en avtagbar arm för leksaker/mobiler. Denna är till för att utveckla barnets motorik.

Bouncern kan användas dels på golvet som en traditionell babysitter och dels monterad på en Stokke® Steps stol.

Tillverkad i smutsavvisande material som lätt kan torkas av med fuktad trasa, kan även tvättas i maskin på 40 grader. Finns i flera fina färger!

 

Finns även i följande varianter

Stokke Steps Bouncer White Deep Grey
1599 kr
Stokke Steps Bouncer Babysitter Grey Clouds1599 kr

Tillval


Antal: 
1599 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  2-3 arbetsdagar
Vi har prisgaranti

Lagerstatus

Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 0 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 0 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in