Stokke Steps Vit/Hazy Grey Paketpris i gruppen Babytillbehör / Äta och mata / Matstolar och tillbehör hos Bonti (STOPAK7)
 • Produktbeskrivning
 • Stokke Steps Vit/Hazy Grey Paketpris

  Stokke Steps Vit/Hazy Grey Paketpris inkluderar en Stokke Steps Matsol Vit/Hazy Grey och de praktiska tillbehören baby set och bricka, så att du kan använda stolen från 6 månader. 


  Steps Matstol

  Stokke Steps Matstol Vit/Hazy Grey har utvecklats tillsammans med aktiva och självständiga små bebisar i åtanke, med rätt stöd och komfort i de justerbara funktionerna. Stokke Steps är en modern matstol med full bekvämlighet som möjliggör att ditt barn kan sitta med vid måltiderna. Passar från nyfödd (med bouncer).


  Egenskaper:

  • Ditt barn kan sitta bekvämt vid matbordet och ta del av familjemåltiderna
  • Den rundade och rymliga sitsen och ryggen skapar ett optimalt ergonomiskt stöd
  • Fotstödet är justerbart och monteras utan verktyg, så ditt barn kan klättra i och ur barnstolen själv
  • Modern skandinavisk design


  Baby set

  Stokke Steps Baby Set White används i kombination med matstolen Steps för att det yngre barnet ska kunna sitta säkert och bekvämt. När barnet kan sitta upprätt utan stöd (vid ca 6 mån ålder) är det enkelt att fästa ditt Baby Set vid stolen och därmed få en flexibel och bekväm barnstol. Sitsen är ergonomiskt utformad och kan justeras i höjdled. För ditt lilla barns säkerhet finns en fem-punktssele inkluderad i sitsen.


  Bricka

  Stokke Steps Baby Set Tray är ett smart tillbehör till din Steps matstol. Den stora brickan ger barnet en egen plats att äta och leka vid. Genom att sätta på eller avlägsna brickan kan barnstolen anpassas till barnets behov och den släta ytan gör den lätt att rengöra. Vit plast. Rengöres med våt trasa, ej maskindisk.

   

  Material: Plast, Trä
  Mått BxLxH: Stol 43x61x71 cm
  Produkttyp (Matstolar och tillbehör): Steps stol
  Vikt: Stol 4.6 kg

  Specifikationer

 • Stokke
 • Stokke
  Stokke

  Stokke AS grundades redan 1932 på den norska västkusten och tillverkade och designade då högkvalitativa möbler. Det var inte förrän 40 år senare den nyskapande och ikoniska Stokke Tripp Trapp såg dagens ljus. Från 1972 till idag har Stokke sålt över 12 miljoner Tripp Trapp-stolar världen över, och vi har väl alla vid något tillfälle suttit på en sådan. 1999 lanserades Sleepi-kollektionen, 2003 kom Stokkes första barnvagnsmodell Xplory och sedan 2006 har Stokke valt att endast fokusera på produkter för barn. 

  Stokkes produkter kännetecknas av stark och tidlös design i kombination med kvalitet som håller i generationer.

 • Köp ofta tillsammans

Stokke Steps Vit/Hazy Grey Paketpris

Stokke Steps har utvecklats tillsammans med aktiva och självständiga små bebisar i åtanke, med rätt stöd och komfort i de justerbara funktionerna. Stokke Steps är en modern matstol med full bekvämlighet som möjliggör att ditt barn kan sitta med vid måltiderna. Passar från nyfödd (med bouncer, säljs separat).

I det här paketet får du med de praktiska tillbehören baby set och bricka, så att du kan använda stolen från 6 månader.

Om du köper alla delar var för sig är ordinarie pris totalt 3 263 kr. 

 

Stokke Steps Vit/Hazy Grey Paketpris3099 kr

Steps Matstol

Stokke Steps Matstol Vit/Hazy Grey
Stokke Steps Matstol Vit/Hazy Grey
info

Baby set

Stokke Steps Baby Set White
Stokke Steps Baby Set White
info

Bricka på köpet

Stokke Steps Baby Set Tray Bricka White
Stokke Steps Baby Set Tray Bricka White
info

Tillval


space
Steps Matstol:

space
Baby set:

space
Bricka på köpet:

space
Antal:

3099 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in