50
Summerville Eko Spjälskydd Percale Vit i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Babytillbehör / Outlet Sova hos Bonti (8204)
 • Produktbeskrivning
 • Summerville Eko Spjälskydd Percale Vit


  Summerville Spjälskydd Eko Vit percale - ett spjälskydd i ekologiskt bomull av fin percale-kvalitet. Spjälskyddet har band i ekologisk bomull för att kunna knytas fast i en spjälsäng med spjälor.
  Prissänkning %: 50 %
 • Summerville
 • Summerville
  Summerville
  Summerville organic är ett svenskt märke grundat 2012. Deras mål är att erbjuda högkvalitativa, ekologiska babyprodukter, det bästa för din baby. Summerville organic saknade ekologiska textilprodukter med fin design för de minsta barnen på markanden. I Roslagen, där havet möter det vackra landskapet, föddes Summerville. Namnet Summerville kommer av platsen där de verkar. En lantlig idyll vid havet, en riktig semesterpärla dit storstadsborna vallfärdar till sina fritidshus när vårsolens första strålar kikar fram. En plats där barnen leker barfota i gräset, simmar i sjöar och hav, ser djur och riktigt lantbruk. Det här är också en plats där föräldrar hittar lugn och rekreation under några härliga veckor varje sommar. Det är ett Summerville - året om.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Summerville Eko Spjälskydd Percale Vit

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Summerville Eko Spjälskydd Percale Vit

Summerville Spjälskydd Eko Vit percale - ett spjälskydd i ekologiskt bomull av fin percale-kvalitet. Spjälskyddet har band i ekologisk bomull för att kunna knytas fast i en spjälsäng med spjälor.
Summerville Eko Spjälskydd Percale Vit629 kr / 315 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.