40
Troll Marita Matstol Rotting i gruppen Möbler och inredning / Matstolar och tillbehör / Övriga matstolar hos Bonti (999053829)
 • Produktbeskrivning
 • Troll Marita Matstol Rotting


  Troll Marita Matstol Rotting är en praktisk och populär hög stol i tidlös design med moderna detaljer i rotting. En funktionell och snygg matstol som smälter in i det moderna köket! Säkerhetsrem medföljer, så ditt barn alltid sitter tryggt och säkert tillsammans med er runt matbordet. Stolen tillverkas i björk och är både stabil och funktionell i sin konstruktion.

  Testad enligt EN 14988-1.

  Mått och material:   • Storlek: B 50 cm x D 54 cm x H 80 cm

   • Material: Björk, vattenbaserad färg

   • Skötselråd: Torka med en fuktig trasa. Undvik starka rengöringsmedel eller slipmedel.


  Om Troll


  Troll har höga kvalitetskrav och kontrollerar varje steg från det att timret kommer in i fabriken till att en färdig produkt lämnar. Möblerna tillverkas av MDF och solid björk från norra Europa. All färg, lack och lim är vattenbaserad, miljövänlig och svensktillverkad.

  Samtliga möbler från Troll testas i ett flertal testinstitut för att klara såväl europeisk som amerikansk standard. Troll tar ansvar för miljön och återvinner produktionsspillet till bland annat uppvärmning av fabrikerna. Det finns också ett återvinningssystem för färg och lim.
  Material: Trä
  Prissänkning %: 40 %
 • Troll
 • Troll
  Troll
  Troll är ett svenskt varumärke som tillverkar sina produkter i Litauen, med produktdesign i Sverige. Möblerna har en tydlig skandinavisk design, men Troll lägger även stor vikt vid säkerheten genom att sätta höga kvalitetskrav med full kontroll över hela produktionskedjan. Färg, lack och lim är alltid vattenbaserat, miljövänligt och tillverkas i Sverige. Troll tar ett stort miljöansvar genom att ta tillvara på spillmaterial som återvinns i andra delar i företaget, exempelvis genom att värma fabriken. Det finns även ett välutvecklat återvinningssystem för färg och lim. Samtliga möbler från Troll testas i ett flera testinstitut för att klara såväl europeisk som amerikansk standard.

  I vårt sortiment hittar du spjälsängar, bedside cribs, skötbord, säkerhetsgrind samt matstol. 
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Troll Marita Matstol Rotting

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Troll Marita Matstol Rotting

Är det dags för din bebis att sitta med vid matbordet och testa smakportioner? Matstolen Marita från Troll är en omtyckt, stabil barnstol med trendiga detaljer i rotting. Stolen för barn och baby tillverkas av gedigen björk och rotting. Säkerhetsrem ingår.

Läs mer om matstolen längre ner på sidan.
Troll Marita Matstol Rotting1399 kr / 839 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.