BabyBjörn Babysitter Bliss Cotton Anthracite/Landscape Print i gruppen Babytillbehör / Babysitters och babygungor hos Bonti (2023291)
 • Produktbeskrivning
 • Klassisk babysitter i modern design

  BabyBjörn Babysitter Bliss Cotton Anthracite/Landscape Print är en trygg och skön plats där din baby kan leka eller vila, men ändå vara nära dig medan du tar en dusch eller lagar mat. Babysitter Bliss passar från nyfödd (minst 3.5 kg) och upp till 2 år. 

  När ditt barn sparkar med benen och svänger med armarna så gungar babysittern mjukt. Babysittern går på ren och skär lekglädje, så du behöver inga batterier! Genom leken i babysittern tränar ditt barn dessutom både sin motorik och balans. 

  Prisbelönt babysitter i ny design

  Grå bottenplatta och stomme ger ett mjukt intryck. Tygsitsen i bomull med sitt naturinspirerade mönster skapar en lyxig känsla och blir en snygg detalj i ditt hem.

  Hopfällbar och med tre höjdlägen

  Babysittern kan enkelt fällas ihop och tar då mycket liten plats, så den är enkel att ta med om ni ska hem till släkt eller vänner. Babysittern går även att ställa in tre olika höjdlägen för lek eller vila, och beroende på ditt barns ålder.

  Naturlig gungning stimulerar barnets utveckling

  Babysittern sätts i mjuk gungning av dig eller ditt barns rörelser, inga batterier behövs. Gungningen hjälper ditt barn att träna och utveckla sin balans och motorik.

  Lång användningstid

  Babysittern kan användas redan från nyfödd (minst 3,5 kg) och upp till 2 år. När ditt barn lärt sig sitta själv, kan du vända på tyget och använda babysittern som en skön barnfåtölj.

  Ergonomisk utformning

  Babysittern ger ett bra stöd för ditt barns rygg, nacke och huvud. Den formsydda tygsitsen fördelar barnets vikt jämnt, vilket är särskilt viktigt för spädbarn.

  Nöjda barn, nöjda föräldrar

  Ditt barn kan leka och vila i babysittern bredvid dig, så du hinner ta en dusch eller en kopp kaffe.

  Barnvänliga material

  Babysittern är tillverkad i mjuk och hållbar bomull. Den är fri från hälsofarliga ämnen och godkänd enligt Öko-Tex Standard 100, klass 1 för babyprodukter.

  Lätt att rengöra

  Tyget går lätt att ta av och tvätta i maskin när det behövs (40 °C).

   

  Material: Bomull
  Märkning: OEKO-TEX
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): 0-2 år
 • BABYBJÖRN
 • BABYBJÖRN
  BABYBJÖRN BabyBjörn startades 1961 av Björn Jakobson och hans svägerska Elsa Jakobson. Björn gifte sig sedan med Lillemor, som är textildesigner och Art Director, och fick fyra barn tillsammans som inspirerade till ännu fler smarta produkter som kunde underlätta vardagen som barnfamilj.
  Sedan den första babysittern som såldes 1961 har BabyBjörn växt rejält och är idag ett företag som tillverkar ett brett sortiment av produkter, som alla utmärker sig genom fokus på hög kvalitet och säkerhet. I BabyBjörns produktutbud hittar du allt från bärselar och babysitters till smidiga resesängar, pottor, pallar och tillbehör till matstunden som serviser och matstolar.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om BabyBjörn Babysitter Bliss Cotton Anthracite/Landscape Print

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

BabyBjörn Babysitter Bliss Cotton Anthracite/Landscape Print

Säg hej till BabyBjörns nya kollektion Landscape – inspirerad av Moder Natur och det fängslande landskap som omger oss. 

Babysitter Bliss är en mysig plats där din baby kan leka eller vila nära dig medan du tar en dusch eller lagar mat. När barnet sparkar med benen och svänger med armarna så gungar babysittern mjukt.

Babysitter Bliss passar från nyfödd och upp till 2 år.

BabyBjörn Babysitter Bliss Cotton Anthracite/Landscape Print2000 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.