40
BeSafe Haven Night Premium Leaf i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Babytillbehör / Outlet Bärselar & bärsjalar hos Bonti (2024015)
 • Produktbeskrivning
 • Smidig och bekväm bärsele

  BeSafe Haven Night Premium Leaf är en bekväm bärsele som är enkel att hantera. Bärselen är utrustad med många smarta funktioner och är designad så att ditt barn sitter i den idealiska grodpositionen, som avlastar barnets höfter och rygg. Det nedvikbara huvudstödet ger ditt barn extra utrymme och god sikt. Du kan bära ditt barn i tre olika positioner: inåtvänd på magen, framåtvänd på magen och inåtvänd på ryggen. 

  BeSafe Havens yttermaterial är gjort av 96% polyester, som har hög draghållfasthet för att tåla vardagens prövningar och garantera utmärkt färgbeständighet. De sista 4% är spandex vilket ökar flexibiliteten i materialet, anpassar sig efter barnets kroppsform och ger bra stöd. Insidan är gjord av 60% Lyocell, en naturlig lyocell fiber som utvinns ur hållbart trä och som ger en utmärkt ventilationsförmåga och transporterar bort fukt från barnet. Resterande 40% är bomull som är mjuk mot barnets hud och ger bärselen extra stadga.

  Anpassar sig efter bärarens kroppsform

  Flex-Shape Buckle™ har utvecklats av BeSafe och har en unik konstruktion som automatiskt roterar till den position som bäst passar bärarens kroppsform. Du behöver inte göra några extra justeringar, du slipper remmar som skär in i huden eller remmar med lös eller dålig passform.
  Flex-Shape Buckle är dessutom ett av de få spännen på marknaden som gör att bäraren kan dra åt remmarna genom att dra framåt i stället för bakåt. På så sätt går det snabbt och enkelt att ta på bärselen och det kan underlätta för nyblivna mammor som ofta har ont i ryggen eller axlarna.

  Unik luftkudde för ökad komfort

  Airgonomics™ är en unik luftkudde som du enkelt blåser upp på några sekunder. Innovationen är inbyggd i midjebältet och har utvecklats och patenterats av BeSafe. Airgonomics-kudden ger barnet ett stöd att sitta på vilket i sin tur ger en sund rygg- och höftposition när barnet sitter med ryggen mot föräldern. Luftkudden hjälper till att fördela barnets vikt över hela midjeremmen vilket gör att det även blir bekvämare för bäraren.

  Egenskaper:

  • Bära inåtvänd: från ca 4 veckor/ ca 55 cm* (med ansiktet mot föräldern)
  • Bära framåtvänd: från ca 5 månader* (med ryggen mot föräldern)
  • Bära på ryggen: från ca 9 månader*
  • Flex-Shape Buckle™ som automatiskt justerar sig efter förälderns kroppsform
  • Unik, patenterad Airgonomics™-luftkudde som ger barnet extra stöd och fördelar vikten jämnt när barnet bärs framåtvänd
  • Stretchigt material som formar sig efter barnets kropp
  • Spännet i midjebältet har en extra säkerhetsfunktion och kan bara öppnas i ett visst läge
  • Lättillgängliga fickor som rymmer bankkort, nyckel eller liknande
  • En förvaringspåse som skyddar bärselen när den inte används följer med

  * Angivet åldersspann är endast en riktlinje baserad på genomsnittliga värden, och begränsar eller garanterar inte användningstiden.

  Maxvikt barn: 15 kg
  Prissänkning %: 40 %
 • BeSafe
 • BeSafe
  BeSafe

  HTS BeSafe AS startade tillverkning av sin första bilbarnstol redan 1963 och har sedan dess blivit en av Skandinaviens ledande bilstolsproducenter. BeSafe erbjuder ett stort utbud av babyskydd, bakåtvända bilbarnstolar och framåtvända bilbarnstolar samt bilstolstillbehör med hög kvalitet och högt säkerhetstänk.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om BeSafe Haven Night Premium Leaf

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

BeSafe Haven Night Premium Leaf

BeSafe Haven är bärselen som du alltid bär bekvämt i oavsett om du bär ditt barn inåt, utåt eller på ryggen. Bärselen är enkel att sätta på och utrustad med många smarta funktioner. BeSafe Haven är framtagen med både bärare och barn i fokus för att ni båda två ska få den bästa och mest bekväma bärupplevelsen.

Läs mer om bärselen längre ner på sidan.

BeSafe Haven Night Premium Leaf1595 kr / 957 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.