30
Doomoo Amnings- och Gravidkudde Stor Träd Grå i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Förälder hos Bonti (2027165)
 • Produktbeskrivning
 • BEKVÄM OCH PRAKTISK AMNINGS- OCH GRAVIDKUDDE!

  Doomoo Amnings- och Gravidkudde Stor Träd Grå är en kombinerad amningskudde och gravidkudde. Detta är en stor, ultramjuk och ergonomisk kudde som rekommenderas av barnmorskor. Kudden är fylld med minimala och prasselfria EPS-kulor som gör den formbar och ger ett optimalt stöd för liten som stor mamma och det växande barnet.

  Under graviditeten ger kudden stöd och avlastning, och en bekvämare sitt- eller liggställning. Kudden rekommenderas av barnmorskor till gravida som har problem med bäckenbotten eller sömnsvårigheter. Kudden ligger stadigt mellan benen och huvud. Kudden stödjer då mage och avlastar vid bäckenbottenuppluckring.

  HÅLLER FORMEN UNDER HELA AMNINGEN

  Som amningskudde fungerar kudden optimalt med sina minimala EPS-kulor. De gör att kudden behåller sin stuns och spänst under hela amningen, och inte sjunker ihop. På så sätt får barnet optimal amningsposition och tappar inte greppet om bröstvårtan, samtidigt som mamman får bra avlastning för axlar, nacke och rygg.

  GRAVIDKUDDE, AMNINGSKUDDE, LIGGSTÖD OCH SITTSTÖD

  Doomoos kombinerade gravid- och amningskudde har fler smarta funktioner. Den kan även användas som ett skönt liggstöd till barnet, både när det ligger på mage och på rygg samt som ett säkert sittstöd, som en ”lära sitta-kudde”. Den fungerar även utmärkt som läskudde för både barn och vuxna.

  MATERIAL OCH RENGÖRING

  Kuddens överdrag är gjort i 95% ekologisk bomullstrikå och 5% elastan. Överdraget är avtagbart och går att maskintvätta i 30 grader. Även innerkudden kan tvättas i maskin på 30 grader och består av 92% polyester och 8% elastan. 

  Kudden är fylld med EPS-kulor i 100% polystyren. Dessa har en antibakteriell egenskap som är fördelaktig i amningssituation. Bakterier kan inte överleva naturligt i mikrokulornas miljö. EPS-kulor innehåller mycket luft så kulorna blir platta efter en viss användning. Därför går Doomoos kvalitetskuddar att fylla på via en dragkedja på innerkudden. Doomoos EPS-kulor och extra överdrag finns som tillbehör, och säljs där Doomoos kuddar säljs.

  EGENSKAPER:

  • Ergonomisk och ultramjuk
  • Fylld med minimala EPS-kulor
  • Ekologisk, Ökotex-certifierad bomullstrikå
  • Påfyllningsbar, EPS-kulor finns att köpa som tillbehör
  • Multifunktion; gravid- och amningskudde, ligg- och sittstöd för barnet
  • Extra överdrag finns
  • Doomoo amningskudde finns i två storlekar
  • Tvätta överdraget ofta, det drar ihop kudden.

  Med Doomoo Amnings- och gravidkudde blir både mamman och barnet mer avslappnade och får en fungerande och mysig amningsstund, vilket enligt senare forskning stimulerar mjölkproduktionen.

  Bäst i test! Doomoo Amningskudde och Doomoo Amnings- och gravidkudde utsågs 2022 till Bästa amningskudden av testsajten Bäst-i-test.se.

  Material: Bomull , Elastan , Polyester
  Mått BxLxH: 74x42x17 cm , Yttre omkrets 180 cm
  Prissänkning %: 30 %
 • Doomoo
 • Doomoo
  Doomoo

  Doomoo är ett varumärke från det belgiska familjeföretaget Delta Diffusion. Sedan 1990 har företaget erövrat världen med sina innovativa produkter för baby, barn och föräldrar. Med sin oöverträffade bekvämlighet och design har Doomoo blivit en favorit i många hem.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Doomoo Amnings- och Gravidkudde Stor Träd Grå

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Doomoo Amnings- och Gravidkudde Stor Träd Grå

Doomoo Amnings- och Gravidkudde Stor är en kombinerad amningskudde och gravidkudde som är ultramjuk, ergonomisk och rekommenderas av barnmorskor. Kudden är fylld med minimala och prasselfria EPS-kulor som gör den formbar och ger ett optimalt stöd för liten som stor mamma och det växande barnet.

Under graviditeten ger kudden stöd och avlastning, och en bekvämare sitt- eller liggställning. Kudden rekommenderas av barnmorskor till gravida som har problem med bäckenbotten eller sömnsvårigheter. Kudden ligger stadigt mellan benen och huvud. Kudden stödjer då mage och avlastar vid bäckenbottenuppluckring.

Bäst i test! Doomoo Amningskudde och Doomoo Amnings- och gravidkudde utsågs 2022 till Bästa amningskudden av testsajten Bäst-i-test.se.

Doomoo Amnings- och Gravidkudde Stor Träd Grå999 kr / 699 kr
Antal: 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.